i apprEciatE u!!! ;)

Tuesday, November 29, 2011

saya benci..BENCI!!

Reactions: 
saya rasa akaun yahoo saya sudah di HACK!!! (sebab belum pernah di hack atau tau pasal-pasal hack ni..so saya dengan memandai nye telah menggelarkan perbuatan ini adalah HACK!)

kejam betul manusia itu..

asalnya beberapa minggu yang sudah saya asyik dapat email dari yahoo..then saya ingat memang betulla dorang nak buat verification sebab dah banyak kali sangat hantar warning..

last sekali hari jumaat (25/11/2011) saya dapat lagi warning n dorang mintak password..
ok, sebab saya agak bizi, saya malas pikir then terus kasik..

NYAMPAH k.. janganlah memain ngan ahkak!! i tak kacau korang pun..
just imagine, macam mana lah saya nak syak yang bukan-bukan sebab email tu datang dari yahoo n then saya tak rasa ada kepentingan email saya ke atas dorang..

tau-tau pagi ni masuk keje bukak email dah tak boleh sign in..
saya SAYANG email saya ni tau..banyak kegunaan..saya start guna email ni since awal masuk UUM dulu kot..sangat sedih bila tetiba tak boleh bukak email..then bila reset password, tengok-tengok semua email hilang..terus ZERO email...hukhukhuk

termasuk gak ngan email gmail..pun dah tak boleh sign in..terus dapat warning "your password has been changed 4 days a go" bila masa plak saye tukar??

tapi security untuk gmail is much marbeles compared to yahoo lah..sebab still bley verify thru henpon dan alhamdulillah bila dah tukar password balik. email lama semua tak hilang..

wahai HACKERS!!! anda sungguh durjana!!!

nak hapdet pasal kegiatan hujung minggu cuti Maal Hijrah pun dah hilang mood. =____________*
saya kuciwa + BENCIIIII!!!!!!!!!!!






ohye, kepada sesiapa yang dapat email macam kat bawah ni sila BOO LAYAN tau..saya tak tahu menahu


******************************************************************
From: nal sweet [mailto:nalsweet@yahoo.com]
Sent: Friday, November 25, 2011 8:13 PM
Subject: Sad News...............Nal Sweet



This message may be coming to you as a surprise but I need your help.Few days back we made an unannounced vacation trip to Madrid,Spain. Everything was going fine until last night when we got mugged on our way back to the hotel,all cash and credit card were stolen off us but luckily for us we still have our passports with us.

I've been to the Embassy and the Police here but they're not helping issues at all they asked us to wait for 3weeks but we can't wait till then and our flight leaves in few hours from now but we're having problems settling the hotel bills and the hotel manager won't let us leave until we settle the hotel bills, we are freaked out at the moment ... I really need your financial assistance Please let me know if you can help us out?
 You can wire the money to me through western union all you need is the Name on my passport and location below.

Receiver name: Nal Sweet
Address : LOCUTORIO CHC Manuel Aleixandre 6 Madrid, 28045
Country: Madrid,Spain
Amount: €1,650 Euro

Once you are done with the transfer kindly get back to me with the western union Money Transfer Confirmation Number(MTCN)to pick up the money.

Nal.


********************************************************************



create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...