i apprEciatE u!!! ;)

Monday, November 21, 2011

tudung bawal dua tona --> BATCH 4 *mai-mai jenguk*

Reactions: 
adapun kali ini, saya ingin menghapdet sedikit mengenai bisnes kecil-kecilan saya..
iaitu:
.
.
.
.
.
sudah semestinya
.
.
.
.
.
yang super duper awesome!!!


dan memandangkan setiap kali hapdet, adalah sukar untuk saya menterjemahkan warna-warna tudung berkenaan (almaklum, awesome sangat kaler-kaler dia ;))
maka dengan ini, saya telah pun sebulat suara (eceh, sensorang decide pun ada sebulat suara :P)
untuk menggunakan perkhidmatan gambara rajah dari encik gugel

harap dapat membantu.

sekian.

korang ushar la k warna-warna ini dengan teliti


1.   blue VIOLET [SOLD]
kaler ini sangat santekkk...betui, mama pun cakap lawa gilak kaler nih
SOLD to Izrina


2.   dark olive GREEN 
sory tudung dilipat tak cantik..hiewhiewhiew (tetibe ada ayat hanis zalikha) kahkah


3.   fire BRICK
yang ni ada 2 dalam stok
sedikit gelap dari tudung merah bata koleksi peribadi saya (boleh klik LINK)
tapi macam biasa lah..tetap CANTIK kauuuu!!!

SOLD to Izrina
1 available


4.   baby PINK
yang ni pun ada 2 unit dalam stok..silalah beli ;)
SOLD to Izrina
1 available


5.  PURPLE
menawan k kaler ni..sesuai untuk orang yang nak nampak impact putih
(macam sayalah..perlukan bantuan kaler cenggini)..hik3
pun ada 2 unit dalam stok


6.   steel BLUE
sama macam warna bawah..tapi dia gelap sketla...


7.  deep SKY BLUE
warna macam warna langit tengah cerah..cun weii ;)



ohye!!


saya juga ada stok (1 jek) warna kuning bunga loceng yang dah siap di jahit manik..tapi lupa snap la pulak..
kepada sesiapa berminat, bolehla email saya kay..
sesapa nak request untuk dijahit manik pun NO PROBLEMO!! 
just drop me an email  (^__~)




nah..ni email saya (untuk ke sekian kalinya saya bagitau)
nalsweet@ymail.com


tak tahu nak email camne?


ala, korang hentam jela tanye pun, karang je ayat sesuka hati..janji saya boleh faham (setakat ni semua saya faham laa..hehe)


p/s: sila maafkan hasil gambar-gambar di atas..ini adalah sebab henpon tak canggeh!!!


7 comments:

haz|rah said...

tudung cantek dtg lg nmpknye..
haritu saya pakai tudung pink yg saya beli tu..
lawa.. i loke!!
kawan saya pon suke.. hehe
nk tgk tudung kunin...

haz|rah said...

lupe plak nk kasi tgk gamba - https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150374408513515.358102.755063514&type=1#!/photo.php?fbid=10150374447503515&set=a.10150374408513515.358102.755063514&type=3&theater

s h e d O t said...

dik..nanti akak cilok gambar awak tu buley x?nak letakla gambar2 customer..hehe (tapi xtau bila laa)

tudung kuning tu nanti akak snap eh..salu lupa jekk..btw, thanks for ur suuport ;)

s h e d O t said...

*support..

happaraaaa..typing error..buek malu yo kat budak pandai ni..

tetiba rase macam terharu+bangga tudung picisan tu dah melawat negara omputeh..hik3

haz|rah said...

hahaha.. bole2..
hambek jer gambo uh..
typing error cm org2 neves plak.. hahahah
tudung picisan uh nk g melancong tuh..
heheh~

Anonymous said...

1 helai brp??postage?

nalsweet said...

sory anon..xperasan komen..lagi plak dah lama xpeduli blog ni..almaklum..dah sarat..

em, satu helai = RM12
tak termasuk postage
tQ

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...