i apprEciatE u!!! ;)

Tuesday, June 12, 2012

pengasuh bayi di Penang

Reactions: 
.saya tengah susah hati.
.nak cari pengasuh/baby sitter untuk Qisya.
.tapi tak jumpa lagi.
.mak n ayah takkan boleh selamanya nak duk Penang nak jaga budak kecik tu.
.semalam encik suami dah try tanye nursery kat USM, tapi takde kekosongan, tunggu June2013 baru ada.
.sereyes saya taktau nursery ni nak kena booked dulu.
.ada jiran yang offer diri untuk berkhidmat.
.tapi ada beberapa sebab yang membuatkan saya tak berani kasi.
.ohye, umi & mama pun ada volunteer nak jaga Qisya.
.tapi nak upah/gaji sama macam gaji dorang sekarang.
.+ epf & socso's contribution.
[gilo!]
takmo ke jaga dia?huhu

14 comments:

Nurul ain said...

comelnye Qisya..kalo saya free saya dah jg Qisya ni. boleh ubat rindu pada anak2 sedara. Tapi saya student kat USM. Julai ni baru habis. xadapat auntie nak jaga Qisya.huhu..

nalsweet said...

hehe..tQ..adik ni student USM eh?
xpe dik..belajar dulu k..nanti ada masa bley jumpe Qisya ;)

gUrlliE said...

hai nk tnye dh jmpe ke bby sitter? sy pn tgh mcr ...

gUrlliE said...

hai nk tnye dh jmpe ke bby sitter? sy pn tgh mcr ...

nalsweet said...

hai gurlie..saya dah decide n hntar Qisya ke nursery je..area USM..not bad la servis..try la cari nursery jugak kalo takdpt baby sitter yg berkenan..tp makesure registered under KKM tau.. ;)

Anonymous said...

Kalau xjumpa lagi saya boleh tolong jaga kan...Jd babysitter la

Anonymous said...

Kalau xjumpa lagi saya boleh tolong jaga kan...Jd babysitter la

Anonymous said...

Kalau xjumpa lagi saya boleh tolong jaga kan...Jd babysitter la

Yong said...

Boleh tumpng tanya apa nama nursery awak hanta ur baby tu eh? tgh survey2 jugak ni..

nalsweet said...

Yong..

saye hantar dekat Taska Mutiara Bonda..dekat ngan pintu USM yg area Taman Tun Sa'don tu..

try la survey yee..so far okla servis dorang..cuma saya dah stop hantar situ sebab dah pindah rumah

harap dapat membantu

Merah Jambu said...

Slm tumpg ye.... tq sya d0k kt bkt gambir p0n tgh mncari BS. Ada sape2 b0ley bntu? Ni ank sulung bru 3 bln. T0long ye....b0ley watssapp sye di n0 0175040720

Anonymous said...

Sesiapa nk cari babysitter sy blh membantu..sy pun jaga anak or baby..sbb ank sy seorang pun dh besar 4tahun..so mg blh nk jaga ..klu berminat call sy 0187836243

Yunita said...

Salam.. sya tengah mencari seseorg yg dpt mengasuh baby sya. Area relau! Mohon info bila ada yg berkenan.
Thx

Yunita said...

Salam.. sya tengah mencari seseorg yg dpt mengasuh baby sya. Area relau! Mohon info bila ada yg berkenan.
Thx

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...