i apprEciatE u!!! ;)

Thursday, May 31, 2012

TUDUNG BAWAL DUA TONA MURAH-MURAH!!!

Reactions: 
bukan stok baru

TAPI

CLEARANCE STOCK!!!!

ayuh!

apa tunggu-tunggu lagi??

jom cuci mata, pilih mana berkenan
sebab harga dah murah!

jom!

jOm!!

JOM!!!

JOM!!!!


sempena dah setangah tahun kita di tahun 2012 ini..

harga tudung bawal dua tona kini hanyalah

RM20/pair @ RM20 untuk dua helai

apa? masih tak puas hati?

ok..FINE..
i tambah lagi kenikmatan berganda!

FREE DELIVERY!!
tak payah bayar extra untuk postage! it's FREE dengan belian 2helai tudung dari stok kami!


murah kan????

jadi.. apa tunggu lagi?


3-SOLD OUT!

5-SOLD OUT!

10-SOLD OUT!

13&16-SOLD OUT!



ini adalah saya..nak tunjuk contoh untuk tudung bawal dua tona ini jek

apa tunggu lagi?
pilih nombor mana yang berkenan dan email lah saya ;)

2 comments:

nur ezqy said...

3D Rose Lace CANTIK DAN MURAH!

Assalammualaikum wbt & slm sejahtera....

menjemput anda ke http://kedaionlinecma.wix.com/kedai-online

1 Row Lace Rose dijual dengan harga RM 4.50 dan RM 5.50 / meter sempena pembukaan online shop saya
Sangat Cantik....Boleh dijahit pada tudung, baju atau gaun sicomel...BANYAK LAGI WARNA MENARIK DI LAMAN WEB SAYA

Untuk mengenali saya dengan lebih lanjut, boleh ke fb saya:

http://www.facebook.com/#!/puan.shima.37

nur ezqy said...

3D Rose Lace CANTIK DAN MURAH!

Assalammualaikum wbt & slm sejahtera....

menjemput anda ke http://kedaionlinecma.wix.com/kedai-online

1 Row Lace Rose dijual dengan harga RM 4.50 dan RM 5.50 / meter sempena pembukaan online shop saya
Sangat Cantik....Boleh dijahit pada tudung, baju atau gaun sicomel...BANYAK LAGI WARNA MENARIK DI LAMAN WEB SAYA

Untuk mengenali saya dengan lebih lanjut, boleh ke fb saya:

http://www.facebook.com/#!/puan.shima.37

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...