i apprEciatE u!!! ;)

Monday, June 20, 2011

tudung bawal dua tona --> BATCH 2!!

Reactions: 

tudung bawal dua tona datang lagi!!!

meh ushar meh..
kalo takmau beli pon jamu-jamu je mata..hehe



*harga masih sama*

RM12/sehelai
(tak termasuk postage tau)

silalah pilih yang mana berkenan.
then do contact me
@

buzz je kat ym tuh kalo malas nak type email ;)

kali ni warna yang ada adalah seakan-akan warnanya..susah gak nak describe warna nih..tapi takpe,i try my best!!

okla, here we go!!

1) warna BELACAN
tapi warna belacan yang belum di bakar tau..hehe

now, section biru mata hitamku

2) biru KAIN SEKOLAH MENENGAH
huish, nama tak semenggah. but it definitely describing the colour ;)

3) biru ala-ala KAIN PENGAWAS SEKOLAH [SOLD]
a.k.a kain budak form 6
tapi dia light sket
tapi taktaula kot sekolah korang kain pengawas kaler laen..hehe

SOLD to KHAIRUL BARIYAH

4) biru macam atas ni gak tapi BIRU PUCAT SKET
tapi cantik kay!! i likeee SOLD
SOLD to warda
5) COKLAT LEMBUT
coklat manja-manja gitueeww ;)

6) COKLAT keORENan SOLD
buruknye nama
dia macam atas gak..tapi kaler gelap sket
dominant colour is coklat
SOLD to warda
7) MARVELLOUS ORANGE[SOLD]
kontra dari yang atas ni..ini dimanipulasi oleh oren..nampak coklat sket je.
cantik weyhh (^__~)
SOLD to KHAIRUL BARIYAH

8) UNGU NILA[SOLD]
alaa..macam warna nila yang purple tu..salu budak sekolah buh kat baju dorang
SOLD to KHAIRUL BARIYAH

9) HIJAU KAIN BUDAK SEKOLAH AGAMA  [SOLD]
hahaha..panjang tak nama?
tapi atleast anda boleh nampak gambaran kan?
cuma hijau ni ada biru-biru sket on the bright side (nama pun dua tona)
SOLD to KHAIRUL BARIYAH

so, tunggu apa lagi..
PILIH dan HUBUNGI saya ;)

tQ

dan sini ada lagi untuk mereka yang tercari-cari warna pilihan

2 comments:

Nens Collection said...

shedot..kaler merah xde lg ke?
pastu kaler ijaun dau aritu ade lg x?

shedot said...

sory nens..merah xde.amek yg no.7 tula..ok gak tu.. ;)
susah sket nak order,salu warna yg saya request asyik out of stock..
hijau daun tu dah dijual..
p/s:try la no.7&9..cantik gak tuu.. (^__~)

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...