i apprEciatE u!!! ;)

Friday, June 17, 2011

my new life

Reactions: 
salam.
inilah yang saya kecapi setelah kawen (my new life :p)

ini hadiah masa kenduri sebelah lelaki. hadiah masa kat rumah saya 2x ganda dari ini..hehe
ok, hadiahnya macam bese pinggan mangkuk (ofkos), toaster (2 bijik), album gambo (2), vacum (1)
hadiah umah saya? macam-macam. antaranya: set tupperware (dr umi), rice cooker (canggih woo..dari mama), toaster 3 bijik, stand fan (2bijik dari ashu n amcik), oven (2bijik. dari abang n por ooi).ok nanti update lain.
 notes:
kitorang dapat 6 bijik toaster (termasuk sandwich maker) tau..tapi takde yang kasik iron pong.kenape?kenape? korang ingat dengan toaster mampu menutup segala kedut di baju kami ke?hehe. wat eva pon,tQvm..

ini hadiah sampingan masa kunjungan ke rumah maksu. ala, yang salu pas kawen kite berkunjung umah sedare tuuu..maksu sesaje balut. isi dia? mestila kain batik n kain pelikat.

ini hadiah dari opis saya n suami. yang wrapper sepesen je tu dari opis saya. yang 1kotak lain tu opis hasben. dari Unit Gaji katenye..tqvm. isi? kettle (1), 3bijik periuk (diff.size), toaster (again.dis is the 6th), n paling best BLENDER!! (mujuoq tak pi beli lagi). yang Unit Gaji kasik set pinggan mangkuk 20bijik

ini plak kitorg beli guna duit orang kasik kat tangan kitorg. ada tokok duit kitorang sket. tQ neny, jlo, tasha, kdidie, mrNSB, mr&mrsNG, tailor kitorg). duit staf USM kasik kitroang beli dapur gas. tQ

ini TV idaman hasben. walopun tak dapat macam yang dia betui nak (50"). tapi okla kan..alhamdulillah. tepi-tepi tu hadiah-hadiah yang tak bley gantung lagi..buh je dulu situ..hehe.ada lagi kat stor tu..taktau nak buh mana. rumah kecik!
inilah en. suami saye!! posing mase honeymoon.
notes:
tQvm untuk semua!! nanti saya upload lagi ek hadiah-hadiah (bagi tujuan menghargai jasa kalian)
* sumpah takmau naik dah bukit yang ladang teh ni..saspen sungguh!!!

No comments:

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...