i apprEciatE u!!! ;)

Tuesday, November 22, 2011

menemani suami di opiss!!

Reactions: 
ini adalah aktiviti Sabtu lepas (19/11/2011)
plan asal pepagi buta (around 8-9 pagilaa) nak gi sarapan then straight away gi opis suami..last-last terlajak tido
(almaklum saye ada dinner malam sebelum tu-dinner celebration 35th years Leader Universal-habis lewat, sampai kul1 pagi lebih kot kat rumah) T_____T

then terus tukar plan..keluar lewat sket terus gi kenduri (anak staf opis suami kawen) pastu terusla ke opis beliau untuk kerja yang tertangguh..

tema kitorang aritu adalah merah (tetiba konon setiap kali keluar ada tema-tema bagai..hakhakhak tuihhh)

ini adalah kali ke3 saya pernah ke opis suami (tapi pertama setelah bergelar isteri)
dan yang sebelum ni pergi yang sekejapan jek..takdela lama macam sabtu lepas tuu

duk kat opis dia adalah dalam 2jam kot..BUHSANN!!

memula saya ok sebab perut saya memulas (2x gi toilet..hihihi) so takdela bosan sebab sakit perut kann...
then saye mintak tengok diari muslimah yang suami dapat (banyak koleksi diari dia dapat tau..tapi duk bersusun je kat kabinet..ceittt)
pastu dalam diari tu adala gak bahan bacaan..sambil dia duk buat kerja, saya duk baca diari tu (sebab ada beberapa panduan as a muslimah sket)
saya baca kuat-kuat..bagi dia pun dengar
kemudian saya dah BOSANN
saya keluarkan benang kait..kengkonon nak mengait la kann
pastu hareemmmmm
ketepikan benang then ZzZZZZZZZZZZzzzzzzzzzz
tidur terlangkup muka atas meja depan suami..
dia kata saya tidur dengkur..hahaha fedulikkk
saya jaga pun sebba dia kejutkan..dah masa untuk balik, lagi plak kitorang belum solat zuhur
singgah giant solat then balik terus sebab ada game bola Malaysia vs Myanmar kannn
(tapi sekarang Malaysia dah juara!! tak sia-sia i menjerit-jerit tauu..kehkeh)

khusyuk yg amat!!bini duk depan sikit pun dia tak kerling pandang  *____=
gambar terpaksa di edit sebab gambar asal gelap nak mampp..
tak nampak laki i tauww
2 gambar atas: gambar syok sendiri duk depan laki yang langsung tak dulikkan bini dia +_______+
gambar bawah: bersame suami otw nak gi USM (ke otw nak ke kenduri eh?lupak sudahh)

2 comments:

Nens Collection said...

hehe..skali skala teman laki buat keje dak..hehe

sume tudung almost kaler yg sy dh ade..tp nape skit je,trip kali ni..biasa byk borong..hehe

sy xde n3 arini,tetiba xde mood nk menulis,bc n3 org len jela..hehe

s h e d O t said...

haha..tula sekali sekala teman..tapi buhsannn

ha'a..tudung kaler tak banyak..dats y amek sikit jek.. ;))

nens xde mood sebab anak duk jauh ke?kerinduan eh??

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...