i apprEciatE u!!! ;)

Wednesday, August 8, 2012

ThePopLook

Reactions: 
hehehe.
korang suka shopping online tak?
mesti kenal ThePopLook kan?
saya selalu ushar jek baju-baju droang ni.
teringin tapi buat-buat pejam mata.
tapi last month adalah besday adik tercinta.
mengenangkan dia bakal menamatkan zaman bujang dia awal tahun depan, so saya berniat nak hadiahkan dia dress dari ThePopLook tersebut.

terpaksa ambik "tall" punye sebab yang size normal sekejapan je abes..macam goreng pisang panas!tapi amek saiz S untuk dia
dan ini saya punya. eh?sendiri punya pun ada?hihi
ye saya memang WAJIB pakai yang tall punya..kalo tak kang senteng je kain tu..hihi.tapi saya punya saiz M.kena tutup lelemak di perut..hiks

isk! tak sabar nak try.. ^_____~

*sedih sebab adik dah nak kawen..*

eh, ko kawen takpe plak? :p

6 comments:

Nens Collection said...

lawanyerr!!..neni pon suka poplook ni..fancy aje..

neni dh lama beli pb..tp x pakai, sbb mls nk pakai time buang nk kencing..sejak2 puasa ni rajin skit..sbb kurang ke tandas kang..

pb ni leh cawtim harga die tau,nens amek ngn member bayar 150 aje sebulan..biasa 200..jd okes la skit..hoho

nalsweet said...

mahal la PB..akak ni kedekut sket kalo makan angka besau2 ni..hihi

mmg best sgt eh pakai PB?nak membung kena bukak eh PB?tak [raktikal utk org yg byk buangan la eh..hihi

CikBibiran said...

salam... kalau terasa la kan nak let go dress saiz M tuh, bley laa let go kat saya..saya pengumpul tegar penny... :-) xpe.. xnak let go pun xpe... just incase kalau nak let go, bley sms saya 012-3649000... harga bley up dr yg asal... ehehehe.. tq yek!!!

Cik Emie said...

Dear kalo nk let go penny green tu u emel i ek emie_eman@yahoo.com :) tq :)

Cik Emie said...

Dear kalo nk let go penny green tu u emel i ek emie_eman@yahoo.com :) tq :)

Anonymous said...

sis kalau nk ltgo let me know zurainiswarno@gmail.com

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...