i apprEciatE u!!! ;)

Monday, May 9, 2011

rindu BLOG!!

Reactions: 
Only a short update... it have been almost 2weeks I did not update my blog…RINDU BETOOLLL... I’m a SUPER DUPER busy lately…preparing all things for my wedding!!! But all this while it did not affect me at all (bcos it just a simple wedding day…takde meriah macam orang kaya-kaya) I’m just busy for clean up my house-after-married…penat weyh, mop-mop lantai, cuci-cuci tingkap, basuh-basuh bilik air, cari-cari perabot…ok, will update on THIS RENT HOUSE later..Eh-eh, just remember that I did not post my wedding card yet!!sempat ke nihh???
Some more, I am BUSY with my work!!!!!!!!apesal entah kerja berTUBI-TUBI sampai rasa nak jadi suri rumah sepenuh masa!!NAKKKKKKK..tapi encik tunang cakap sabar dulu,,tunggu bila dia betul-betul mampu..saya sangat berharap buley menjadi WAHW(work-at-home-wife)…harap-harap cepatla jadi kenyataan..AMIN!!
Ok.nak cite sket pasal last weekend agenda..
jumaat malam-pegi Bt Jambul Mall sebab nak hantar henpon yang baru dibeli tapi dah buat hal.tapi dat guy suruh hantar sendirik ke KEDAI YANG BERPATUTAN.nyampah.then terus menggatal pegi tengok wayang [en tunang yang beria nak tengok..i have no-mood to watch movie actually, but atlast gila excited sebab fast furious 5 SANGAT BESTTT!!!]
sabtu-pagi dah pegi jumpa PAKCHAK (mungkin sebab dia KACAK…auuuww) untuk urusan perjanjian sewaan dan serah kunci..terus p bekfes dan pegi giant beli baju dan salin baju kat toilet giant tuh dan menuju ke kepala batas untuk menyrtai rombongan peminangan maknjang baru ;)
sabtu petang- pegi bershopping untuk wedding gift di A TU Z (saya digelakkan en.tunang sebab saya berdebat dengannya mengatakan ejaan sebenar adalah A-Z skema plak..hakhakhak)
sabtu malam-beli sedikit barang untuk proses mencuci rumah..ingatkan en.tunang nak buat proses cuci-cuci tuh ahad pagi..rupenye malam tu lagi dah dia nak pegi cuci..aiyok!!cuci sampai kul12 tauuww..penat ahkak!!
Ahad pagi-bekfes dan bershopping di wescourt (kengkonon nak p survey je..tapi pekejadahnye terus beli set bilik tidor tu weiiii??)then terus gi tesco untuk beli mesin basuh(ok,ini memang mengikut perancangan)
Ahad petang-mencuci-cuci rumah lagik..tapi kali ni lebih memenatkan sebab cuci tingkap dan toilet sama…pastu siap je terus operasi lekat sticker nama kat kad kawen yang nak di agih kepada semua ofis mate en.tunang (nak ikut protocol sangat..lekat sticker bagai…tulih tangan kan senang)buat keje sampai kul 10 lebey..semayang zuhur-isyak semua kat umah tuh..bayangkannnn..sereyes penat
Ok fine..bye..terlajak cerita padahal cakap SHORT UPDATE je tadi..haparaaaa!!
create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...