i apprEciatE u!!! ;)

Wednesday, February 17, 2010

save world!!!

Reactions: 
entah bile la impian kitorang untuk semua pakat pakai baju "save world"~ green world ini nak tercapai pun ntahla..mase gambar yg dsertakan ini di ambil (dlm bulan 1 gak ar) mmg dah berjaya..tp aktivitinye so-not match with da 'kempen'..plannye nak pakai mase reramai pi jogging or mandi manda di air terjun..tp kitorang p shopping plak..nk p carrefour,p singgah "wangsa walk" plak..hadooiii..
skang bile nak teruskan niat tu..ade plak kekangan yg laen (mama asek ade driving class, e-am plak baju kat umah makmok..haiiyyyaaa!!)



gambar ini mase kitorang semua (diulangi semua) buat test guna mesin ni (including BMI, blood pressure, n etc) best tol..hehehe..rm2 per individu ;)

seriusly i love my family..BEST!! dari sakit pale pikir benda laen..better i 100% love my family (instead of utk yg keagamaan laaa..) dah jd makin xde perasaan utk jage hati org laen sebab yg pentingnye adalh hati aku!! lagipun..DUNIA dah nak kiamat..hampir to the end..same2la kite beramal ya!!aku pun kena pikir sembahyang yg dah byk aku tertinggal (mesti qada beb!!)

No comments:

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...