i apprEciatE u!!! ;)

Wednesday, April 14, 2010

kisah 2 org kwn ku

Reactions: 
maiey n nieta..both of them are my BFF...i hv attending both wedding..1 at aloq staq n 1 at kuantan..i really love them as much as i can love ~ almaklum dua2 da berlaki,kang love lebey2 kang org ckp LES plak kan..ngeh2..

back to maiey n nieta..dorang skang dah punya anak2 yg tembun n comel..Qistina (anak maiey) dah 7 bulan n Raisha (anak nieta) dah 3bulan..dua2 pun aku belum jumpa face2face..asek tgok gambo je..geram gila tgok..

utk tatapan korang2 inilah gambar budak2 tu..chubby!!


ini anak maiey ~ Qistina..skang dorang duk kat sintok (mak dia mmg xbley lari dari kedah) hehe..tp maiey,plz jgn biarkan Qis further study kat UUM okey..kang xbkembang plak otak dia..mak ayah dua2 kat situ dah..hehe..

maiey is my 1st rumet kat uum..bilik 15E424 eh?xingat le plak..hehe..tp uniknye aku dgn minah ni..even course same kitorg xpenah 1kelas..pelik tul..n aku sempat sebilik dgn dia hanye utk 1sem..sem2 berikutnye dia kat YAB..s/ade aku p lwat dia atau dia la lwt aku..bila proses lwt2 tu la kitorg tpakse bkongsi katil..hehe


ini plak Raisha..rase nak belasah je budak ni..em,cite psl mak dia~nieta,kitorg xpenah 1bilik tp kitorg sokmo 1kelas..bley katekan yg sume kelas aku adalah kelas dia dari sem1..hehe..n dia ni plak loaded sket.tp xblagak..mmandangkan dia kaya n byk 1kelas.maka bykla episod aku bsame dia n rumet dia ~ yana n CBS 1101..hehe..dia ni pakai kete kat sane..so aku pun salu la basuh kaki je masuk kete dia..ngeh2..thanx nieta ;)

*if u close to me u'll know dat im really2 luv kids*

p/s: xsabar tunggu little Lin~my rumet keluar dari tummy maknye ;)

No comments:

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...