i apprEciatE u!!! ;)

Thursday, December 23, 2010

8 days more to go

Reactions: 

gudbye to 2010, welcome 2011..nothing much to say,just thinking on what just i achieved on 2010...if see on my "azam 2010" listing, not even 1 i attain..sangat sedey..tp takpe,2010 for me is a year full with a lot of useful experiences, baik dari segi kerja mahupun peribadi..boley nampak how my life changed..SUKA!!hehe


boley juga dkatakan sbgai tahun pengHIJRAHan.. in terms of kerja, hijrah bermula dari seorg audit asst, ke a/c exec (not a good move actually) tp bg org yg close ngan saye, mesti paham nape sy bbuat demikian..hehe..start 19/1/10 saye bertugas sbagai a/c exec di KL..gaji?adala improvemt,tp ciput jugakla..hehe


then, berkat org sabar (ehem2..puji diri le plak)..dapat la offer lebey baek (keje same,same bangunan gak) start 4/10/10..gaji pon lebey besau..about more than 40% la gak..pastu tetibe plak dpt offer ngan lite kabel nih..kali ni lg best sbb byk benefit, + gaji naek dlm 40% gak & sonok la gak sbb baru skg ni la terpraktik segala ape yg aku blaja dedulu..hehe..alhamdulillah :)


ok,utk perkara laen plak..saye suke 2010 sbb thn ini saye bjaya mgenali ramai kwn yg baek hati..sgt BEST!!sbb dorang juga saye berjaya ke tahap ini..& sbb dorg juge saye berjaya melupakan kesedihan teruk saye sehingga menjadi sekebal ini..haha..thanx buddies!!!

2010

so,kesimpulannya,walopun azam 2010 saye xtlaksana,tp saya still hepi utk pcapaian saye spanjang 2010..so azam 2010 akan c/f (mcm account plak..haha) & azam 2011 akan saya siapkan b4 end of 2010..


(sengaja letak seblom replace ngan azam 2011)




-sekian-

----------------------------------------------------------------------------


tp utk terakhirnya (ayat hape nih??), sengaja nak menyelitkan iklan utk page alia (kwn tp xrapat)..touching sbb dia ada letak my blog dlm blog lisiting dia..thanx dear ;)



(sila besarkan mata anda utk "berDUA lebih baik" itu..heheh)
p/s:boleh klik pada gambar utk ke page alia ;)























No comments:

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...