i apprEciatE u!!! ;)

Thursday, January 6, 2011

kawan2..sila minat HANIS ZALIKHA ;)

Reactions: 

Wahhh..gila dasat lah budak hanis nih…dia berjaya membuatkan saye begitu tekun membace each&every entries in her blog(itupon xabes lagi)..dlm usaha nak cari entry dia yg ada tunjuk muka dia pakai braces..jenuh duk tekan "older post"..tp xpe..belog dia sereyes BEST..no wonder la she became the 6 most wanted person in Malaysia..terer..sereyes terer la anda wahai adik yg terer..paling best sbb dia terer+cantik segala segi..kagum2..syabas mere battie..keep it up..ramai akan terus jd follower anda..SYABAS!!! ;)

Saye start cintan ngan belog(according to her-belog=blog) budak ini daripada entry alia yg mnyelitkan nama awek penjage gol glemer..waa..2x saye promote blog si alia nih...then dari situ plak ada entry terselit nama ini budak a.k.a. hanis..then terus ralit membaca belog budak itu..sereyes BEST…care dia menulih menjadikan kita rase sgt close ngan dia..dah mcm kawan je rase..n xpasal2 saye dah jd follower dia(xnyesal pon)..hehe

p/s:
emak dia juga CUN + gigih yg boley dijadikan teladan..hehe..

*b4 tekan link2 yg disebut td,saye penah nampak hanis zalikha ini dlm rancangan kat tb9..pasal kegilaan dia buat blog..tp mase tu ckp ngan adik "sape tu?tetibe masuk list same ngan artis laen"..nah skang baru tawu sape dia..n lg satu mmg penah tgok momok da movie yg telah dlakoninye..tp dah xkenal kan..nak buat camne..hehe

No comments:

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...