i apprEciatE u!!! ;)

Friday, January 14, 2011

cubaan pertama

Reactions: 
mood gatai telah kembali..wakaka





tengah bosan di kala ini,terpanggil untuk POST da latest "jahitan manik"..kebetulan memang hari ni memakainya..so,sila TELAN apa jua komen orang (yang dikomen di blog ini atau sekadar komen2 dimulut dengan/tidak diberitahu kepada saya)ye cik nor hasidah..hehe





dengan ini







mempersembahkan







manik di lengan bajuku

ok tak kawan2?






manik di tudungku

(close up di bahagian bahu)










and









da MOST POYO picture


hahaha..telan ajelah eh



notes:

  • sila komen hasil kerja saya (atas tujuan nak improve skill)
  • sila gembira dengan gambar2 yang disediakan (gambar diambil di waktu LUNCH hour kat opis-POYO tangkap gambar sendiri)
  • sila sokong niat murni saya untuk berniaga :
  1. tudung bawal dengan jahitan manik eksklusif (sebab dijahit sendiri mengikut pattern yang digemari-dijahit kemas ok)
  2. tudung itu juga mempunyai 2tona warna (gelap n cerah)
  3. sila rujuk pada gambar untuk mengetahui rupa tudung berkenaan (harap maaf sekiranya kualiti gambar tidak memuaskan kerana gambar ditangkap menggunakan kamera henpon biase yang cuma 2mp saje.harap maklum.)
  4. boleh pilih warna..nanti saya akan cuba mengambil picture tudung berkenaan untuk warna yang pelbagai..cuma di waktu ini saya hanya upload lagi satu warna (kuning) untuk makluman anda:



ye..memang ianya dua tona kaler (gelap+terang) tapi mingkin kualiti gambar tak bagus kerana ianya menggunakan kamera henpon 2mp saje..takde flash plak tu



berminat?silalah berminat..or atleast do comment or text me something

No comments:

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...