i apprEciatE u!!! ;)

Thursday, January 13, 2011

my 1st PASSPORT

Reactions: 
hahahaha


hahahaha






hahahahahahahaha



hahaha..



gile lawak muke kat passport tuh..xbleh blah..kah3...







notes:

  • gambar diSNAP pada 12/01/2011 (mlm) di KONICAsalah KODAK bdekatan KFC kat umah (b4 meronggeng ngan hosmet tgok da tourist)
  • mase tu saye da standby kuar dgn tundung kaler coklat (dah check dengan adiksima "boley ke amek gambar utk passport pakai tudung kaler light?" dia ckp "boley"..then bila p kedai dia suh tukar tudung hitam dorang punye..CISSS!!!)so PENGAJARAN!!!
  • pasPOT dibuat pada pagi tadi (13/01/11)..kuar umah 9.30am n tanpa sesat saye berjaya sampai ke IMIGRESEN penang n siap kul 12.15pm..
  • untuk menghabiskan mase menunggu(kira2 dlm dekat 2jam) saye sbb xtau p mana terpaksalah berpatah balik ke gelugor dan menghabiskan mase menunggu di TESCO extra dengan hanye berwindow shopping sambil makan utk lunch
  • en.tunang bz nau.. :p

No comments:

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...