i apprEciatE u!!! ;)

Tuesday, March 8, 2011

gila punya RINDU

Reactions: 
Aiyok..kerinduan seyh ngan blog nih..dah lame x updet blog n dah lame x blog walking..huhu..KERINDUAN BANGET!!!semua gara2 pc kat opis rosak..memula kate hard disk kena tukar,then rupenye jangkit ngan mother board(xtau eja)..dan terpaksa panggil pakar komputer dari luar (cewah…tahpape ayat)

Pc saye rosak setelah kembali nya saye dari Bandung(b4 that ok je k)…tetiba dia nak ter ‘shut down’ sendirik..dan setelah 2hari begitu..akhirnya langsung xbley restart...dan saye pon start cuak..biasala kan..org buta IT mmg cenggini..takot kalo2 sebab kerosakan adalah daripada penggunaan internet yang berleluasa..(biasala..org buat salah memang akan salu takot terlebih..wakaka)…b4 saye bagitau IT department, saye ada refer pada my personal IT’s advisor @ pakcik @ latiff yang kini hasben orang…dia cakap maybe sebab power supply rosak..tapi rupanya salah..yela,main tanya n jawab thru sms je pon,mau x salah..hehe..btw,thanx fren ;)

Ketakotan saye berkurangan setelah sesi bertemu ramah ini :

TE: ni bukan hard disk je rosak nih..mother board same nih
Me:ooooo(gulp)…kenapa dia boleh rosak?(cover)
TE: dah nak rosak..rosak la
Me: yela,sebab ape?saye salah guna ke?salunye dia rosak sebab ape?(cuak kalo dorg bley detect cara penggunaan tenet ku..ofkos saye dah buang all history ok ;) )
TE: benda lama..rosak la dia..(sambil explain about da brand and combination all hardwares yg xbetoi katenye..saye xpaham)…bla2….xpela,nanti saye inform PL and suruh depa panggil technician luaq
Me: (senyum…lega)..ok, tQ ;)

Dan sekarang..saye sangat hepi sebab pc+tenet dah ok..lame seyh tunggu nak ok..huk2

Ok,later I will updet about “trip ke bandung”..c u then..papai

No comments:

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...