i apprEciatE u!!! ;)

Tuesday, March 15, 2011

MENGANTUK

Reactions: 





Saya kerap berasa mengantuk.. tambahan lagi di waktu kerja.. perasaan mengantuk tu kadang2 sampai macam tak dapat dibendung (tahap boleh tersengguk sorang2..MALU kan?kan?kan?)

dan saya telah pun menganalisis punca saya mengantuk.. I share u this:

1. BOSAN – mesti korang pelik kan…ini hanye analisa seorang insan tak bertauliah di bidang menganalisa nih..yup! im bored here… or myb people said that im a bored person here..i meant at office laaa..kat umah nak boring pasaipa plak kan,hehe..kat ofis ni,kalo ingat keja..memang banyak..tapi as a new comer, im not yet involved in the tough task..sometimes rasa macam tak diperlukan je kat sini T_T …or myb sebab saya takde kawan yang bley ‘huhahuha’ here…tapi mungkin jugak saya yang tak pandai bawak diri..tahpape ^_^

2. MALAM TIDO LEWAT – this is TRUE!!! Salu kalo kat opis(time ngantuk),mesti plan nak tido awal malam..tapi bila kat umah plak..tak rasa nak tido plak..haha..bila kat umah,dah lepak ngan hosmet (kakwatie a.k.a my rumet ngan nadia ~ u all glemer sekarang!!haha perasan! Macamla ada orang baca blog ko!!) salu layan TV ngan dorang esp Sunday-Tuesday sbb ada TRILOGI CINTA ;)) and then salu lepak sambil jahit manic ataupun makan..OPPsSSs!! jangan ingat pasal makan ye Hasidah!!!

3. USIA – eh eh..dah tua ke aku???TIDAKKKKK!!!

Dan saya terfikir nak amek supplement bagi hilang ngantuk..bagi ada energy sket.ada ke ha?sebab sekarang ni..perasaan mengantuk bukan takat di ofis je..kadang2 bila outing or berkumpul reramai adik beradik untuk kenduri pon bley ngantuk..tahpape..yang paling tak suka,bila ngantuk otomatik rasa malas..ke malas yang menyebabkan mengantuk arr?ngeeeee ;))
Okla..CHIAUUWWW


Notes:

*gambar ikhsan dari google
*link untuk anda “7 sebab anda selalu rasa letih” from my previous entry ;)

No comments:

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...