i apprEciatE u!!! ;)

Friday, April 22, 2011

Hari jumaat yang mandOm

Reactions: 
Hari Jumaat adalah penghulu segala hari…itu kenyataan..saya tahu..
Hari Jumaat adalah hari yang paling disukai oleh pekerja-pekerja a.k.a. pemakan gaji jika dibandingkan dengan hari Isnin..almaklum, hari esok Sabtu dah boleh bersantai di rumah..(ayat ini tidak relevan untuk pemakan gaji di Kedah & Kelantan dan juga untuk pemakan gaji yang bekerja ikut shift) ye, it upon saya tahu..
Saya juga sebenarnya begitu menghargai hari Jumaat atas sebab-sebab di atas..tapi tak pula mersakannya sekarang..
Patutnya minggu ni adalah minggu balik kampong..patotnye YEAYYY!!! Tapi sekarang rasa macam “oyeke?nak balik kampong eh?”
Maybe sebab kalau saya balik kampong pun, mak ayah takde di kampong, dorang nak pegi Ipoh hari ni…umi,abah,anak-anak dorang dah ada kat Ipoh dah..semalam dorang gerak ke Ipoh dah..mama and ashu petang ni after kerja dorang terus gerak pegi Ipoh..saya pun naakkkk sangat pegi..
Tapi....
Entahla..dun decide yet..
eh Hasidah, u shud go and enjoying your family la!! They will go to Tambun ok!! Have fun la!! Boleh jumpa nit..Nak tunggu hape?nak emo sensorang buat hape?
ngokngek plak..
Ok2..let me thinking twice..bye!

Notes: apa nak jadi pun taktaula…mood malas + runsing pikir duit menyelubungi diri..patotnya kalo dah runsing duit kena cari alternative banyakkan duit and jadi lebih rajin..ini tak plak..hadoooiilllaaa

No comments:

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...