i apprEciatE u!!! ;)

Wednesday, November 2, 2011

30 minit Ustaz Don

Reactions: 
Assalamualaikum wbt.
ecewah..mentang-mentang lah nak bercerita pasal Ustaz, terus start ngan salam..salunye takde pon..isk!!

okla, mungkin ada antara korang pun dah kenal ataupun dah tau pasal program ni
actually saya pun tak sure program 30 minit Ustaz Don ni pada hari apa..tapi rasanya Isnin-Rabu kot. saya kurang pasti sebab saya pun baru je kenal ngan program ni..(baru 1st time tengok TV AlHijrah ni..hehe)
itupun sebab opismet~kakfidah bagitau..

best gilak kot Ustaz ni mengajar..sempoi..muda lagi plak tu..senang paham..guna pun bahasa utara..memang sebati la ngan i..hehe
sereyes..isu-isu pun isu yang sangat berkait nagn kita..contoh:perkara batalkan air sembahyang..logiknya kita semua dah tau sebab dah penah belajar masa sekolah dulu kan..tapi bila dah tua-tua ni mesti ada sedikit kemusykilan bila tiba bab-bab yang agak details. Ustaz Don ni siap explain ngan gaya kentut lagi..haha..lawak gila kot..

simple je set program ni
ke udara jam 10.30pm ke 11.00pm

tak sure plak dia dah kawen ke blom..tapi ape nak kesah kan dia kawen ke tak..
i nak blaja jek..hehe

macam Asyraf Muslim plak kat gambo ni kan?
sempoi

tapi tadi tengah duk gugel-gugel pasal dia..dapat la link satu blog yang duk bercerita pasal dia
ni LINK blog tu.
kat ruangan komen blog tu nampak plak komen sorang hamba ni bagitau link fb Ustaz ni..
ok, nah ni LINK FB dia
kendian nampak plak ada LINK BLOG Ustaz ni kat fb dia...
waahhh..Ustaz ni uptodate leerr
bleyla saya bw sokmo blog dia..hehe

cayalah!!



No comments:

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...