i apprEciatE u!!! ;)

Thursday, June 14, 2012

majlis aQiQah - part 3 ~ tetamu kehormat yang hadir

Reactions: 
ramai gak tetamu yang hadir masa majlis tu..
jemputan hanyalah untuk jiran-jiran sekitar rumah..sedara mara..rakan taulan (eh, i tuju-tuju je panggil, tupun takde rakan yang datang pun..hiks!)

majlis bermula sekitar jam 9..eh, salah..awal lagi kalo nak dikira sekali ngan gotong royong memasak..
eh, dah apehal plak tetiba bg tentatif program plak?ekeke
makcik-makcik marhaban sampai awal nau...i tot, sempatla i buat keje sket-sket n biarkan budak kecik tu rilex dulu sebelum nak psiko mandi..ye, anak saya susah nak mandi..dia akan menangis tahap berlaku penderaan  *________________*
eh, tapi opah dia cakap sekarang dah macam ok sket, dah tak nangis-nangis sangat dah..
eh, lari storyline lagik! eh, eh, eh... kahkahkah

saya bergegas membanting tulang mahu mensiapkan pengantin (ye, anak saya pengantin itu) berganding bahu bersama umi..sampai tahap photographer (ye, suami saya) tak sempat nak snap gambo sebelum n selepas makeup..eceh..overrrr!!!
kena siapkan Qisya cepat-cepat sebab nak kasi dia naik buai sambil mendengar alunan merdu marhaban..hehe.

okla..taknak letak gambo pengantin lagi (tunggu next entry)..
dah nama pun tajuk entry tetamu kehormat yang hadir kan?
so, mari kita tengok antara tetamu tersebut:






























































makcik KIAH!
makcik Kiah sampai awal..dia tolong pesiang bawang.

dan juga














makcik ETON!!

makcik Eton sampai lewat sket..dia tak banyak buat kerja..asyik menyerongeh sajork!

eh, ada lagi yang lebih awal dari makcik-makcik di atas

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.uji mouse anda.
.scroll down.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
abang POSMEN!!!


hahha!
abang posmen ni sampai lagi awal.
ari kames dah sampai dah..tengah hujan lebat..pagi-pagi buta plak tu..hiks!

p/s:
harap maaf..gambo hanye gambo henpon.
edit juga tak cantik..guna paint sajork!hehe
photoscape dalam ext hard disk..papa dia bawak    >_______<

No comments:

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...