i apprEciatE u!!! ;)

Wednesday, July 18, 2012

Gintell Rest & Go Station

Reactions: 
amek dari google

korang selalu tak lepak kat station Rest & Go ni?


saya jarang..tapi pernahla..
macam agak tak sempat nak rest-rest dah kalau outing sekarang ni..
almaklum, saya kan dah ada handbag baru sekarang ni..
takkanla saya nak ber Rest & Go sambil encik suami kena jaga barang, handbag betui dan si kecik tu plak kan..
susah la nak singgah Rest kat station tu..asyik nak Go jek..heheh

tapi baru ni..kami outing ke sebuah pasaraya (ewah..macam formal-formal gitu)
pastu terjumpa size baru untuk kerusi urut nih..
waahhhh..heibat Gintell!!

pun amek dari google..takde plak snap sendiri punya :p

heibat kan? heibat kan? kan? kan? *muka excited*


sebab ianya size si kecil kami..so kami telah meletakkan si kecil tersebut ke kerusi itu (ayaattttt)



eh-eh..muat pulak

maka..kami pun meletakkan RM1..biar si anak selesa di urut.

bagi menguatkan fakta, tengok gambar di bawah.




tapi dah alang-alang urut anak..mak dia pun joint sekali la..hehe





aahhhh..lega rasa..
servis beginila bagus..untuk emak ada..untuk anak pun harus ada..


terima kasih Gintell!!


*ini bukan iklan berbayar dari Gintell*

ikut suka la korang nak percaya ke idok..kihkih
create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...