i apprEciatE u!!! ;)

Wednesday, October 17, 2012

sorotan

Reactions: 
sorotan 1:

pheww..main ada sorotan-sorotan plak..hihi

ini disebabkan kawan se-Unibesiti saye, Nurul Asyikin, posted gambar anak dia si Umar Rifqi yang comel tu ke fb dan men'tag' saye..

dia buh gambar ni:



 dengan caption ini:
" Mulut kite ade mcm mulut elmo tu x?
::kite dgn deboit nk wish gudnite..babai::
"

haha..teringat plak gambo Qisya yang buat mulut sama macam baju dia tu..ahaha
ada jodoh ke Qisya ngan Umar ni?ahahaha


sorotan 2:
ekoran (wahhh..ayattt) dari cita-cita saya yang nak jadi supermom tu..
Alhamdulillah, sekarang atleast 3days a week i will "tapauww" masakan untuk suami..
even lauk so-so je..takpela kan..asal niat tu betul *walopun kadang-kadang mulut membebel..hoho*

hari ni siap bagi bekal neslo lagi tau..hihi





sorotan 3:

ok, ni takde sorotan dah..
saje nak buat teaser sket..hihi

later on, i will update on this..sabau ye *ada orang peduli ke??* haha..banyak gambar dalam laptop..tak sempat edit lagi..gmbar ni semua dari phone sajer..*eh?macam poskad plak kan? btw, sape tau yang tinggi tu ape n di mana?

sorotan 4:

*nak gak letak sorotan* hihihi
walhal nak inform cik adik manis *kena puji lebih-lebih sebab ada buat salah ngan dia* neni..
akak pos tudung esok atau lusa tau..paling lewat adalah Jumaat *kemain ko drag hadiah orang..hihi*

sorotan 5:

juga untuk neni *betapa akak menghargai awak ye dikk*yang pasal blog kaunter tu..memang akak tak buat ape pon..tetibe je dah ok..mungkin dia sedar sendiri sebab akak buat post khas untuk dia kot..hihihi


bubuy.. sehingga ketemu lagi ;)

1 comment:

Nens Collection said...

arini br leh komen..smlm cuti layan movie ngn member opis..wakaka..

akak ngn hubby akak, sekepala jek..suke buat memek muka..ekeke..konfom ceria kan hari2..hehe

pasal sorotan tudung tu..bereh je kak!..anytime..hehe

pageview sy plak bila refresh br btol balik..hehe

umar comel,menantu kah?..hehe

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...