i apprEciatE u!!! ;)

Friday, November 16, 2012

hadiah besday yang bape haribulan entah

Reactions: 
hari ni, tadi ada dapat lagi hadiah besday lagi..
hadiah ketiga untuk besday yang ke 28 ini.
walhalnya besday adalah 30oktober lepas..hihi.
takpela..janji dapat kan ;)

hadiah pertama ofkos dari kesayangan jantung hati ----> encik suami!
kedua ------> ashu sima / adik sima (dapat masa 5nov2012)
ketiga ------> umi / kaklang (dapat tadi; 16 nov 2012)

eh silap..patutnya ada 5hadiah. which is from mama / kakngah n along / aliff
dorang combined hadiah n bagi masa raya haji aritu..before my besday..tapi dah mentioned hadiah besday kan..considered as besday gift gak la..
tapi hadiah dorang adalah untuk Nurul Qisya Damia Mohd Faizal!
OMG! dah bergelar mak-mak ni hadiah besday sendirik pun untuk anak? (-____-")

kita revealed hadiah dari ashu n umi jela k..
hadiah suami pnc..kihkih
takdela nak pnc sangat..beg tangan ye..saya dapat beg tangan..hihi.
sangat sukaaaaaaa!!

ok..hadiah ashu adalah ini:




memula ingatkan parcel dari umi..sebab dia memang awal-awal dah tanye nak hadiah TELEKUNG tak..so memang dah jawab YES..so im just waiting on that jela..
siap masa dapat parcel tu kat opis, saye wasap umi n say thanks..
masa balik bukakla hadiah tu..tengok-tengok supriso dari ashu..
hikhik..terharula kejap..taktau pun adik sendirik tu romantik..kahkah.

bila dah bukak n tau isi dia tshirt gogle, terus la call dia say thanks..
tapi memang sedikit kecewa sebab nampak size baju adalah L..
cutting kecik punye..macam takde harapan je boleh pakai..
tapi dia siap pelik.."saiz L, takkan tak muat kot..besornye badan"
ok, mak incik rasa tercabar..terus masuk rumah try..n alhamdulillah..MUAT..hihi

tapi saya paling suka kad dia..sebab cantik n ada unsur kreatif n kene ngan jiwa saye..hehe..nanti-nanti saya snap n pamerkan di sini ye..

ok, yang umi plak kita kasi tunjuk jela k..dah memang tau isi dia kan..
memang tak bukak try pun lagi telekung tu..yela..sebab kan ke kat opis..maleh la nak try try..




tQ korang-korang..

bye!

No comments:

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...