i apprEciatE u!!! ;)

Wednesday, November 14, 2012

Qisya dapat baju baru

Reactions: 
assalamualaikum..

Qisya dapat baju baru [entry Qisya lagiii..hihi]

ini hadiah dari kawan serumah (hosmet) masa saye bujang dulu. Nadia.
tQ dik (walopun dia tak bace blog ni..hahaha)

revealed terus lah eh rupa hadiah tu:

siap ada gambar lagi kat kad tu ;)

ini lah baju nya..dua dress yang ohsem!

satu yang polka dot ada bow besar tu dah dipakai masa sabtu lepas (gi lawat Auni)
tapi lupa snap dia pakai baju tu semata..yang ada hanyalah gambo seperti di bawah:
snapped and edited by mama
baju strike blue tu baru pakai semalam sempena acik Nadia tu ajak kami anak beranak gi makan-makan lunch kat rumah dia nun di SP..


ok..sekian. (dasar pemalas nak type)

ada sesape nak kasi hadiah lagi untuk Qisya tak?sila jangan beli baju seumur dia tau..amek 1size bigger..if not, tak celuih..hahaha

mama pun rajin bagi baju..tapi dah terlampau banyak mama kasi baju dan semua pun dah pakai..tapi tak buat spesel entry..ya ampun! haha

umi pun ada kasi..ashu sima pun ada kasi..tq guys!

bye!

No comments:

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...