i apprEciatE u!!! ;)

Tuesday, December 11, 2012

update sikit pun jadila kan

Reactions: 
Assalamualaikum..

lama tak update..rasa macam idea kering terus..hihi.
minggu lepas adalah minggu paling bizi..gelabah nak standby for meeting dengan big boss.
hari-hari pun tak masak kat rumah..so memang takde bekal..menyebabkan saya perlu keluar mencarik nasik.bila dah keluar waktu lunch terbazir begitu sahaja #goodexcuse!

hari ni plak entah pasaipa semalam terajin nak goreng nasik..
goreng banyak-banyak, so harini ada bekalan. rindu nak menaip..

idea plak tercetus sebab bukak drawer nampak berderet souvenir dari opismet bila dorang gi holiday.
dorang memang rajin bercuti. oversea plak tu.
takpela, kita collect souvenir sudahhhh..kihkihkih.

ni baru partly je tau..banyak lagi sebenarnye..ada yg misplaced ada yang dah tergantung kat kunci etc..
belum campur koleksi dari kawan suami..
kesian plak dengar ayat ni..macam kami laki bini just kumpul souvenir orang jela..pergi sendiri tak dapat-dapat..hahahaha.. 

Disneyland HK, Bali, Sgpore, Texas, Korea, Thailand

sobs-sobs..ok pasni kena gigih kerja dan kumpul duit banyak-banyak, saya nak pergi Guangzhou!

3 comments:

RedRose said...

dalam M'sia pun syok sis kalau nak bercuti. I pun dah lama tak bercuti. mesti seronok dapat habiskan masa dgn family aite?

nalsweet said...

betul..nak pi Tioman pun tak termakbul lagi ni..huhu

Anonymous said...

Tioman x best... g redang or perhentian ...baru best!

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...