i apprEciatE u!!! ;)

Tuesday, March 5, 2013

UMRAH

Reactions: 
Assalamualikum..

sekarang ni musim orang buat umrah kot kan?hehe
macam kebetulan plak ramai saya tengok duk update nak gi umrah..
alhamdulillah..dah sampai masa dorang..

teringinnya nak pergi..

okla..just a short update je ni..
last week, my sister;kaklang a.k.a umi dah pun berangkat ke sana..
dia punye flight hari sabtu 23/2/2013.jam 3petang kot.
saya dan suami cuti jumaat 22/2/2013..so gerak gi KL malam 21/2/2013 tu gak..
singgah R&R Sg Perak makan minum dan singgah Tapah tidur jap kat R&R tu..hihi
super ngantuk..so to avoid dari terjadi perkara tidak diingini, marilah kita tidur sebentar..hihi

ok..tayang gambar je..mood bercerita takde.

umi+abah dan turut sama terselit di situ adalah anak saye ;)
anak saya yang macam-dah-pandai-jalan bersama abang-abang nya (anak umi)

anak saya



mangsa cium

bersama mak mertua umi a.k.a. mak abah





 ok, di sudahi dengan reaksi budak yang dibawa ke Taman Permainan *tiba-tiba*



mula-mula boring

.
.
.
.
.
.

kemudian

.
.
.
.
.
.
.
.
.
 .
 .
 .
 .
 .
 .




 


happy bukan main!


entry ni dah lama dalam draft..tapi sebab asyik takde masa nak update..duk la situ diam-diam..hehe

* wondering on how is Umi's reaction when she come back Mesia this week..hoih..sedih teringat *

p/s:
- al-fatihah buat arwah Maksu
- al-fatihah buat pejuang negara yang tertewas dia Lahad Datu
- doakan juga buat pejuang-pejuang yang masih berjuang di sana..

aminnnn..

2 comments:

Nens Collection said...

ololo2..qisha bambam!..gewam tgkk..dh la putih,,gewammm...

al-fathiah buat maksu akak..semoga rohnya dicucuri rahmat..aminn

nens cellection said...

AKAK..MEH LA POMOTE BRG KT BLOG ALMARI NENS..HEHE, SAMBIL2 CUCI MATA TERUS..HEHE

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...