i apprEciatE u!!! ;)

Thursday, April 11, 2013

asal update..hihihi

Reactions: 
Assalamualaikum w.b.t.

hai korang!! *bajet ada pembaca*


isk..

baru taip hai korang dah takde idea nak tulis ape..
otak kosong


lagipun tau..blog saya ni picisan je..takde yang sudi baca..kecuali si neni comel lote..
hai adik manisssss!! *lambai-lambai tangan*


macam nak share pasal beli rumah..
tapi sebab semua dalam proses lagi..macam malu la plak kan nak cerita panjang..kihkihkih

or kalo ada yang baca blog ni dan ada experience beli rumah..share la link kat saya..
nak gak tau apa yang perlu dilakukan *in a proper way* bila proses masuk rumah..

hiew hiew..

okla..walopun saya tak aktif blog sangat dah sekarang (which i wish i will) tapi saya agak aktif di Instagram dan FB..
sudi-sudikanlah add saya..

tQvm.

ok, citer sket pasal anakanda Nurul Qisya Damia..
dia dah pandai jalan! syukran jazilan..
kalo kat rumah tu..pantang lepa asek nak berjalan ke dapur..
pastu perasan orang duk kejor dia..
mencicit lari..hahaha
kalo jatuh plak terus merangkak (sebab expert kot) bajet orang kejar..hihihi
isk..cerita ni pun dah membuatkan rindu kat dia..

gewammmm!




No comments:

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...