i apprEciatE u!!! ;)

Friday, December 13, 2013

Lepas Kempunan, Annual Dinner dan diriku yang tak reti pakai shawl !!

Reactions: 
Assalamualaikum wbt..

ok ikut turn,
usia kandungan saya adalah 25wXdays *tak pasti hari tu berapa dah..hihi*
dan seperti yang lepas..saya idokla ngidam bukan-bukan *buat masa ni laaaa***
takmoh le cakap besar..kang tetibe nafsu setan mai duk ngidam itu ini dah naya..hihi
setakat ni memang berjaya kawal nafsu n emosi..insyaAllah

tapi dalam pada takde ngidam-ngidam tu..adala gak few food yg terbayang di ruang otak untuk dijamah..hihi..benda simple yang dah set dalam otak.."kalo ada..ada la..takde pun, nanti-nanti boleh makan gak"

ok, ini adalah 1 of the food yang adalam otak..

tempek pisang

ada orang panggil lempeng rasanya..
ada orang panggil peknga *tempek atas belanga*

what ever it is..ianya sangat sedap hokeh..
menjilat jari

ini kakak opis yang belanja
kakak dia yang meniaga
warung kat area sg ara sana..pi la cari
very the sedappppppp

*********************************************************************************
ok next, last friday kampeni saya ada buat annual dinner
saya adalah one of the AJK
so buat-buat bizi lah kononnya..hiks!

AJK pi awal la ke hotel..
syukur gak jadi AJK sebab if tak, memang taktau mana nak bertenggek..
kan ke saya dah pindah mainland
ni pun syukur sangat husband sporting kasi pi n sanggup berkorban masa tunggu wife sambil layan bawak anak jejalan..hihi
rasa tingin sangat nak pi..hadiah lucky draw macam best-best je
walopun akhirannya hadiah saya dapat so-so je..hihi

kami yang AJK dapat bilik free dari pihak hotel; Eastin
tapi untuk daily use jela..tupun alhamdulillah..
sempatla iols terlena setengah jam..hihi
kengkawan semua kalut nak pi mekap n buat rambut (chineese)
tinggal saye je berdua ngan sorang HR..dia pun malas nak mekap-mekap kedai

bilik pihak hotel kasi adalah awesome hokeh..
dia mcm konsep modenla..
ada plak tangga naik atas ada katil cenggitu..
sebagai orang yang salu duk hotel bajet..harusla terkagum saye lihat..hihi
masuk je bilik nampak mini padang ni kat view luar..cantik..tapi buleh tengok jela..tak buleh keluar
kami di level 3 hokeh..

view dari tangga

cantikla..tapi nak bawak anak-anak macam tak bape sesuai..konsep bertangga bagai..harus tak tenteram mak ayah..hihi
gambar ini dicilok dari group whats'app..hihok..iols malas nak snapsnap..ingat nak tido je..tu yg terbenam bontot duk atas katil tu..haha

okla..make it short..
saya jaga kaunter pendaftaran..
bagi lucky number kat dorang..
serah-serah goodie bag / doorgift..
ada botol air tupperware+bekas makan kaler hijau+bekas sudu..so niceee

hadiah lucky draw pun best-best..
tahniah pada yang menang
paling best yg dapat cash kot..
ada USD300 + RM berapa entah..total close to RM2000 gakla
ada yang dapat TV LCD 39", ipad mini 4ketoi..beskal lipat 2bijik..bla bla bla..

ada gambar manusia yang harus dikaburkan di situ..hihi..
dia je yang ada bergambar ngan lambakan hadiah
walhal dia sendiri pun dapat external had disk je..kahkah


me? dapat ni je:
powerbank Phillips 10000mah..Alhamdulillah
tapi prob sebab susah nak mengecas dia..
tak dapat cable pun..
cari review kat tenet pun takdak
user manual pun tulis chineese word
bendalah ni pun supplier yang kasi..dari China..kehkeh

ok last nak tunjuk gakla muka si tembun preggy pakai shawl..
nak tiru peredaran la konon..walhal memang tau muka tak sesuai pakai..
takpela..redho..hihi

kembang semangkuk    (-______-)"
btw, tema is P. Ramlee night..
dats y chineese dua orang tu pakai ala-ala saloma..
cuma saya nak jadi saloma memang takdapatla..hiks
tapi baju saya tu kebaya kimono sebenarnya,match kan ngan dress hitam
tapi dah badan macam tong drum, harus sedar diri tak buleh nak feeling fesyen..haha

mr.chairman bersama stage P.Ramlee night..
dia dapat tv lcd 39" ittew..waaahhhh

No comments:

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...