i apprEciatE u!!! ;)

Tuesday, April 29, 2014

Recommended! - The Leverage Business Hotel

Reactions: 
Salam..

sape suka jalan-jalan?
tapi duit tak berapa nak banyak?
duit yang ada banyak nak guna untuk makan dan jalan-jalan dan SHOPPING?
pastu kalau keluar jalan-jalan mest sampai kedai-kedai/tempat rekreasi tu dah nak tutup.. kira macam fully utilized masa yang ada sepenuhnya then baru balik ke tempat penginapan..

ok, semua kategori di atas ada kat saya..
sape sama ngan saya? ok, sep <high five> sket..hihi

saya salu (ewaahhh..bunyik macam tiap-tiap bulan jalan-jalan..hahaha) kalo nak gi jalan-jalan mesti saya ushar offer Agoda.. sangatla membantu..
korang mana yang nak travel tu..disarankan ushar offer Agoda gak..create la akaun ngan dorang.. tak rugi papepun..insyaAllah

Agoda tu apa? ok, gi google..hihi
senang kalo kita faham sendiri dari orang terangkan..betul nggak?
ringkasannya Agoda ni mcm platform la untuk memudahkan kita dapat cari hotel penginapan dan lain-lain..
kira membantu sangat untuk traveller..
lagi satu..harga dorang bagi jauh lebih murah berbanding kita walk in

saya dah guna servis dorang dua kali la..
sebab ada gak yang ad-hoc je travel..so gamble la takdan nak ushar Agoda dah

okla..make it short..
Ahad (27/3/14) lepas saya jalan-jalan ke kota Aloq Staq..
dan telah memilih The Leverage Business Hotel sebagai tempat penginapan kami..
overall..puas hati sangat untuk orang yang cikai-cikai macam kami..hihi
alhamdulillah..

at first, saya adala tersalah booking kat Agoda tu..macam risau gak burn amount dalam hampir-hmpir RM200. tapi Alhamdulillah.. Allah permudahkan..hotel plak sudi refund balik..
pengalaman tu mcm panjang gak cerita dia..nanti kalau rajin saya story sini eh..insyaAllah

ok, sebab apa saya pergi Alor Star? bukan enjoy semata-mata tapi ada hal lain..
hal apa? nanti saya cerita kat awak ye blog tersayang..hihi

jom kita jamu mata condition hotel tersebut
<sumber dari incik gugel sajee>

ni rupa bilik yg diguna oleh mak ayah saya
superior twin

ni plak contoh gambar bilik kami 4beranak
masa booked - superior king, tapi baru perasan bila tengok gambar ni dorang bagi executive king..baik hati tul mereka..hihi

memang sesuai sangat untuk buiness trip.. sebab memang nama lagi business hotel kan..hihihi
ohye..hotel ni banyak branch tau..gi ar ushar website mereka --->  www.leveragehotel.com

kesimpulannya..rancanglah perjalanan anda sebaik mungkin ;)

No comments:

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...