i apprEciatE u!!! ;)

Friday, October 2, 2009

el hobby sdn. bhd.

Reactions: 
aiyaa..im fallin in love again!!
semalam lepas g amek butang baju kat kedai nyonya kat jalan pasar tu..
trus g beli ubat garlic utk buang angin kat mettacare
pastu terus jejalan p el hobby..motif utama nak beli kain utk crosstich..(sowie kaklily,im so excited to sew it..cant wait til after married)..then kat kaunter nampak le plak beg auntie tu tergantung kat blakang kaunter..n me yg xmalu ni buat2 tanye..
"auntie..auntie tau x acuan untuk buat sarung bekas tisu yg keras yg macam kait tu"~ayat berbelit..janji auntie paham..hehe
"auntie ade jual x?"
'ada2..die 1 keping 2posen..ini mcm pon bley bikin' ~sambil menunjukkan beg yg lawa td tuh!!
aiyok..aku makin mencintai seni kraftangan..cannot stop thinking af new thing to sew..



-but i didnt buy it yet..nak tgu bile ade mase sket baru p beli..takot nti p beli awal2, itu yg aku kerjakan dulu..padahal byk g benda laen nak buat-

tQ so much el hobby..saye akan mgunjungi anda selalu..hehe
thanx also kat kakwati sebab tlg suggest kan kat saye kedai berkenaan

No comments:

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...