i apprEciatE u!!! ;)

Friday, January 8, 2010

:: nauzubillah ::

Reactions: 
seram sejuk badan aku bila tgk keratan akhbar yg di "mms"kan oleh amcik ni (dia da mms lame dah..tp baru tpanggil nak share)..
mase dia bg aku tgh drive nak jumpe kengkawan..serius terkejut GILA!!memula aku ingat dia terbace yg *** yg accident..sebab aku tgk janggut tu at first..HADOOOII..terus je aku call amcik

"sape ni amcik?"
"yazid la..saje bg kamu suh kamu tunjuk kat mak"
-diam sekejap-
"ya Allah..dahsyatnye..ape jd?"
he explain bla..bla..bla..

yazid tu kwn amcik..baek gak la..mak aku pun kenal dia sgt..amcik pun kwn dgn adik ipar dia..comel2 anak yazid ni..n i really surprised!!

balik umah aku tunjuk mak..

"isk3..dahsyatnye.."
"mak mmg tau ke?"
"yela..amcik kamu bgtau semalam,pg lg dia bgtau..mak baru bgun tdo..lali2 lg..terus terkejut..HA?*****?"

mak..if dia..kakcik pengsan dulu kot..............

yazid skang koma lg..harap dia cepat sedar n sembuh spt sedia kala..kesian anak bini dia..huhu..amin...

No comments:

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...