i apprEciatE u!!! ;)

Wednesday, May 25, 2011

JEMPUTAN-jemputlah datang!!

Reactions: 

ok..kad xmoh kalah..siap ada magic..hehe (sebab phisically kad tu tak bleh letak blink-blink bagai)

ohye, sebab kad tu murah lalu tak membebankan poket saya lantas saya terfikir,
"kenapa tidak saya tolong buat marketing sket untuk beliau"..hehe

ok, saya jumpa website kad ini masa tengah chit chat ngan encik google..so, terima kasih kepada kau google ooit sebab tolong saya..huhu


ok, beginilah interface untuk website ini (betul ke we called it as 'interface'? kalo salah sory sebab saya tak belajar benda alah ni dulu. mampos kalo en.arbi baca nih..haha)

oh ye..buley klik pada gambar untuk dapatkan link

banyak kad-kad cantik di situ..tapi sebab saya ni bajet cun..eh, tidak..bajet duit so saya jez pilih yg paling murah sebab tak baik membazir (sebab daripada abes duit kat kad kawen yang orang buang tu, baik guna untuk beli almari lauk)

marketing end.

nah, ini map untuk korang yang takot sesat
rumah saya mestila RUMAH PENGANTIN PEREMPUAN
so, korang-korang yang dah baca ni, oficially diJEMPUT tau..mai la mai la

tolong meriahkan majlis kamek!!
notes: tetibe bajet macam ada orang nak baca entry kau..persanlah kau sorang-sorang :p

1 comment:

Nens Collection said...

yg follow mest la bc n3 ni..hehe..
jauhnye..kalu dekat2 boleh g,papepon tahniah tau..cepat2 kawen..dpt baby comel..insyaallah..sy doakan majlis tu berjalan dgn lancar ek..aminnn

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...