i apprEciatE u!!! ;)

Monday, May 23, 2011

baju nikah, tudung DIY dan baju resepsi

Reactions: 
Ralat- entry kali ni takde gambar..so, TAK MENARIK
Entah pasaipa saya langsung tak snap gambar untuk baju nikah saya, tudung nikah DIY saya, dan baju resepsi saya.. so BAD. Nak update, tapi takde gambo à boo sama entry ini!!!
Ok, sebab takde gambar, update sket jela.. last weekend, saya balik kampong, then menerjah (guna TERJAH sebab tak buat appointment pong—kes susah sangat nak arrange date ngan mak andam berkenaan) so, memandangkan  hari bersejarah makin dekat, kami (saya dan en.tunang) membuat keputusan untuk pergi terjah (takde ayat lain ke??) je ke butik pengantin berkenaan.. sape tak riso weyh, hari nak dekat tapi masih tak dipanggil untuk fitting. Tinggal lagi 2 X weekends je. Next week kompem tak boleh sebab en.tunang nak pi bawak adik beliau berdaftar ke Uni…
Mujur kami dilayan dengan baik (haruslah baik kan, kate customer  ^__~ ). So dengan keBAIKan mereka melayani kami, maka saya pun mengambil kesempatan untuk menukar pilihan baju untuk resepsi. Sebab ada Nampak baju baru kaler merah gak design jubah labuh ;)) gumbiraaa.. Cuma kaler dia more to balack..baju asal memang pure merah ada gold sket je..yang baru nih hitam ada merah sket ngan gold sket..3in1 gituuu.. Im the 2nd bride who will wear the baju..i  likeee
Then, baju nikah..kaler pink..auuuwww..sejak bila awak pinkish HASIDAH??kehkehkeh..tapi kesian en.tunang..kain untuk baju melayu beliau sungguh tidak berkualiti.. ye, saya tak reti pilih material satin berkenaan..admit ;((
Ok, sekian..later-later I update my tudung nikah DIY together ngan gambo kay....huhu..*eksaited*

2 comments:

Nens Collection said...

bile tu?..selamat pengantin baru..

sheDOT said...

4/6/2011..mai la tau..ahaksss
mujoq awak tanye wahai puan nens, tak teringat plak nak post entry kad kawen..nak jemput u olsss..auww

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...