i apprEciatE u!!! ;)

Friday, May 20, 2011

muhammad ILHAM nazmi

Reactions: 
** my c3-01 sekarang tengah problem..dan sudah dihantar ke kedai sepatutnya. so sekarang pakai henpon lama a.k.a. henpon pinjam lagi  =_='

so, bila dah pakai henpon lama ni terbeleklah gambar-gambar mms dari kakak-kakak (mostly mama laaa)..
dan ofkos gambo yang paling banyak di mms adalah gambo si kecik yang tak berapa kecik ----> muhammad ILHAM nazmi

demi untuk tidak mensia-siakan gambar yang ada, saya nak post kat blog nih ^__~

peminum susu tegar

pemakan yang buley tahan dahsyatnya (tapi waktu dia nak makan jela)

si ultraman TIGA

♫tiii-gaaaa ne ne ne♪
peNYUMBANG lagu (lebih tepat-abeh lagu jadi sumbang!!)

si perasan comel

pelanggan setia rumah urut --> urut sampai lena!!

si POSER yang entah hape hape (bajet comel)

gembira tak dengan aksi-aksi si petite ini? alahai..kesian..ada ke mokde cakap petite..ok, tarik balik ;)

notes: dia memang bajet comel..suka pose then mintak di snap kemudian mintak ditunjuk gambar berkenaan kepadanya

p/s: along takde sebab banyak kerja sekolah ke mama?hehehe

No comments:

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...