i apprEciatE u!!! ;)

Friday, July 15, 2011

inilah kediaman (sewa jek) saya sekarang

Reactions: 
tolong jangan berprasangka buruk

ini adalah atas permintaan TASHA (ehem-ehem..akak letak link awak..awak xletak pun link akak kat entry CH tu..huhuhu)

saya tidak berniat untuk sengaja mengeksploitasi rumah ini.

ini jam dan ayat 1000 dinar (orang kasik je)


saya tau..serabut..hehe
DVD player baru je beli bulan ni..cap ayam..hehe

kenape 2x gambar same?
aduhai..xpe, kita cakap pasal bunga eh..
kelakor kan bunga sikit je dalam vase tu
(saya tak suka bunga..tapi husband suruh letak)   =__=
dan الله dan محمد itu terpaksa diletak di bawah sebab paku yang ada tak cukup panjang untuk gantung ia. 

sangat sempit laluan ini..walupun mesin basuh kecik je, tapi dah halang laluan..
owner rumah yang reka  kedudukan ini

bekas air masak itu perlu sentiasa diisi..suami sangat suka air masak..saya pun dah berjangkit
(p/s: rak tu hadiah dari Lin..tQvm)

hehe..serabut lagik..itula rice cooker pemberian mama
bagi saya yang jakun, rice cooker itu adalah canggih
dapur gas pula dibeli guna duit staff ofis encik suami

kaktus saya yg dah mati 1..sebab suami pernah jatuhkan ia semasa basuh pinggan   >__<

peti ais yang kedudukannya betul-betul sebelah pintu utama rumah
sungguh kecil + pelik rumah ini
kan?kan?kan?
kedudukan dapur betul-betul di ruang pertama setelah anda menjejakkan kaki ke rumah

kepada Tasha, harap dapat puaskan hati awak..hehe

akak sempat snap pic ni pun sebab tadi ada kes luar biasa

elok nak keluar rumah nak ambil kunci kereta baru perasan+teringat kunci ada dalam kereta suami yang telah 15minit keluar pergi kerja..

call dan confirm memang ada dalam kereta dia!

so, hari ni lambat sebab kena tunggu dia pi scan batch dulu then patah balik (jarak rumah ke opis dia 11km)
terus dia nak hantarkan..*alang-alang* katanya
sangat lama..sampai opis akak dah 8.45pagi (sebab pi berkfes ngan dia dulu)

sekian..

wabillahitaufik..walhidayah..wassalamualaikum..
warahmatullahiwabarakatuh!

No comments:

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...