i apprEciatE u!!! ;)

Wednesday, July 13, 2011

ada benda kami nak bagitau ni

Reactions: 
kami buat muka comel begini sebab ada benda kami nak bagi tau
kalau korang taknak tau pun takpela, kami just nak bagitau

citenye camni..

even tho mokde kami (puan she dot ini) ni ada jual 

ini tidak bermakna dia hanya jual dan cakap-cakcap kosong tau
sebab
dia pun ada buat koleksi dan pakai gak tudung tu

nah tengok ni:
ni muke terbaru dia..sangat tembam kan? ini dia pakai yang kaler coklat

ini plak yang warna merah bata (banyak permintaan kaler ni, tapi mokde saya susah nak dapatkan stok dia)
abaikan muka mokde kami ni..kami just nak tunjuk tudung tu je
p/s:muka dia masa ni kecik sket kan..hahaha
 untuk korang yang taktau macamana rupa tudung ni bila dilipat 3segi..
macam nila ha rupanya:

untuk tudung ni dia terlebih rajin, dia letak bunga2 kecik kat keliling

ni kami saje ZOOM dekat bunga tu

ni masa dia tengah dating ngan tunang dia..skang dorang dah kawin pon


hehe..begitula serba sedikit..

kami memang sentiasa SOKONG mokde kami jual TUDUNG BAWAL DUA TONA ni sebab mokde bukan takat jual, tapi dia pun pakai

dalam erti kata lain,
dia bukan cakap kosong la..hehe

kami tetap SOKONG mokde kami walopun kami dah bertukar wajah ;)


OpPppSSsss...

ni mokde kami nak suruh kami update sket katanya..
pasal tudung nikah DIY yang dia janji dulu nak update tu

ini before touch up tudung tu..kengkonon nak buat lebihan kain tu jadi selendang macam tu :p
p/s: abaikan peluh-peluh di dahi..
mokde kami memang kuat berpeluh  (-__-")


ini dah siap dihias..masa nikah
sbenonye mokde kami tak seswai buh tudung dalam baju kan?sebab tengkuk dia pendek :p

ok la..bubuy

p/s: mokde berangan nak buat langsir kat umah dia..bila entah dia nak buat..kasi boo sama dia!!hahaha

No comments:

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...