i apprEciatE u!!! ;)

Tuesday, July 12, 2011

isk..banyak plak nak citer

Reactions: 
5/7/2011 – tetiba gedix nak lalu ikut OSRAM, padahal memnag tau jalan tu kalo hari keje jem tahap gaban.. I used the very left lane (all is 4 lane).. drive boringly, slightly move till I felt sleepy but then *BANG!!* something crush my car..cek-cek keta depan, ok saya tak langgar dia..look at back mirror, aiyok..ada motor langgar saya laa..choi betul!! *I didn’t take any action except just look at him, he rectify his motor and slumber badak meneruskan perjalanan..I took his plat no!

7/7/2011- Penang Heritage day..tapi opis saye beroperasi seperti biasa! Denda suami (sebab dia cuti) untuk hantar dan ambil saya pergi kerja. Ajak sarapan. So, for the 1st time I am late to office (sekali sekala, ape de hal??)

8/7/2011- balik kampong!! Tapi sebab dah bersuami, harus patuh permintaan untuk balik ke rumah beliau terlebih dahulu (rotate..last time balik umah saya dulu).. kitorang lepas isyak (agak lewat) baru gerak..ada 2 road block.mungkin sebab BERSIH, then sampai Kamunting pukul11.30 mlm. Tengok rumah kosong. So kami berkeputusan untuk jenjalan cari makan. Hubby rekemen burger best. Dan memang best..sedap!

9/7/2011-ikut en. Suami pi servis kereta. Bley plak dia suh amek Vios baru tu  keluarga Vios kah?haha.. pastu pi teman adik ipar gi beli beg sekolah..somel jek, suh kite yang pilihkan plak ;) then balik Simpang 4 jap amek album gambo (dari KL woo..haha) untuk ditunjuk kepada my MIL.. petang tu plak dalam kul7 pi balik Simpang 4 lagik..dah pukul10 malam kitorang menuju ke rumah Maksu, buat spot check..haha



10/7/2011-pagi dah gerak ke rumah pakngah, pekena durian sedap, then pi umah maksu, pastu balik umah makan nasik ramai-ramai. Pukul 4 dah keluar pi hantar mak ayah kakngah pi naik bas. Pastu balik plak umah mertua, bley plak menantu dia ni pengsan (tido) kul7 baru bangun..sangat penat kay!! Then, lepas cerita stanza cinta baru pegi balik Penang. Sampai dah pukul12 cenggitu.kemas2 sket rumah, then tidooo..

11/7/2011-saya malas bangun pagi..amek half day..pastu buat ayam goreng selut tepung (reka jek)..balik keje makan ngan en suami pastu pi main badminton samapi muntah..sekian!!

p/s: mama, i borrow your icon..hehehe

No comments:

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...