i apprEciatE u!!! ;)

Wednesday, September 21, 2011

aiskrim kegemaranku ♥paddle pop♥rainbow♥

Reactions: 
♥ paddle pop RAINBOW 

dah lama saya jatuh cinta dengan eskrem ini..sejak sekolah rendah kot..tak ingat sangat..tapi yang ingatnya orang yang memula introduce eskrem ini adalah adikku a.k.a. ashu.
yummy!! eskrem ni memang best!
ashu kenalkan bila motor eskrem paddle pop ni lalu depan rumah..ala,motor berpayung dan usung peti eskrem tula..dengan iringan muzik 

♫♪ padle pop WOW..paddle pop YEAY.. toink toink toink toink toink toink ♫♪

sila nyanyi dengan girang dengan berimaginasi motor eskrem tersebut tengah lalu depan korang ;)
[toink toink tu sebab saya taktau lirik..sila maafkan]


perghhh..kelazatan yang memukau!!

colourful lagi menyelerakan..santek dan syedappp

weekend lepas, masa family saya datang rumah saya pon saya jamu dorang eskrem ni..beli siap2 masa pegi giant..sat je dah licin tauuuww..hehe

that's my fevret..how about u??

p/s: saya memang penggemar eskrem..sekarang ni lagi dasat kot sebab dekat kedai bawah tu ada jual eskrem ni..sampai hubs kata nanti kenan kat anak..hehe..takpela, bukan mak dia duk pulun hisap rokok pun kan..atleast..hehe
saya juga suka eskrem-eskrem yang lain..tapi ini the most kot sebab MURAH!!..hahahaha

No comments:

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...