i apprEciatE u!!! ;)

Monday, September 26, 2011

saje saje

Reactions: 
saya taktau nak letak title apa..maaf ;)

cuma nak letak gambar bersama encik suami.. lama dah tak amek gambar berdua poyo-poyo macam masa zaman bercinta..hekhekhek :P

gambar atas 23/09/2011-malam
otw nak pi makan burger Aman
gambar bawah 24/09/11-malam
otw nak pi makan pasembor dekat gurney walk





















walopun just bergambar berdua dalam kete jek..ok la kan..dari takde..hehe

weekend lepas banyak aktiviti gak (selain dua malam yang disebut di atas)
sabtu pagi (sampai jam 12.30 tgh kitorang melepak di Proton dan kedai body shop kereta)
sabtu malam hingga ahad pagi layan TV bola Man Utd lawan Stoke City, then sambung sket Real Madrid lawan Ray (taktau fullname)..tapi takdan habis game tu pun kitorang dah zzzzzzzz..bangun esoknya pun dah tengahari..wakaka
pastu gi makan, gi giant beli ayam n window shopping..lepak umah Latip (sebab rumah dia dekat ngan Giant) sampai tunggu jam 5petang sebab nak ke body shop amek kete balik.

plan asal saya nak start menjahit langsir rumah adalah meleset sama sekali..bukan setakat tak start potong kain..tak start pegang pun kain langsir tuuu..aduyaiii

tapi takpe..plan untuk masak soto ayam dah menjadik!!! (walopun tanpa begedil dan suhun goreng tak jadik tuu)
suami puji sedap..ehem-ehem..
dah habis nasi impit suami cadang rebus bihun plak..sebab nak buat mcm mkn bihun sup jek..hehe
*takde gambar sebab malas nak snap..kebulur nak makan je rasa..hehe*

alhamdulillah ;)

No comments:

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...