i apprEciatE u!!! ;)

Tuesday, September 27, 2011

saje saje - part 2

Reactions: 
ini adalah kesinambungan entry saje saje sebelum ni

gambar diambil semasa sedang baring sambil layan Man Utd vs Stoke City secara live di tv rumah ;)
p/s: masa ni Man Utd still lead 1-0, tapi lepas seminit gambar ni diambil Stoke City dah samakan jaringan. terus saya tak berani nak ngengada snap pic dah.. *takot boss pressure..hikhikhik*
 takde apa yang nak diceritakan..cuma nak berkongsi sedikit info merepek.
saya yang dulu bukannya layan pon bola-bola ni..tapi setelah kawen, encik suami plak gila bola (kipas mati Man Utd) tau la gak serba sedikit..ewaahhh.
tapi saya bukan nak share pasal bola..saya nak share pasal nama-nama player bola eropah yang pelik-pelik ni.
terus saya buat teka teki.ehek-ehek.

tapi harap tak menyentuh sensitiviti sesiapapun. entry ini adalah untuk suka-suka.
takde kene mengena dengan yang masih hidup atau sudah mati.
taknakla sebab entry suka-suka ni saya disaman plak ye..

.peace no war.

Pemain yang tak akan besar = Smalling (small-ing) [Man Utd] 

Pemain yang tak akan tua = Young [Man Utd] 

Pemain yang tak kesah bayaran = Adebayor (ada-bayar) [Stoke-city] 

Pemain yang selalu injured = Lukaku [Chelsea] 

Pemain yang deria terlebih = Mata [Chelsea] 

Pemain yang suke menyanyi = Song [Arsenal]

dah..cukup setakat tu..





ok, macam biasa, entry ni pun  ada selingan;
tengok..macam kereta duk atas kereta kan?hehe..kereta sapa lah tuu :P

p/s:
paling tak bleh blah bila encik suami buat teka teki
**"pemain mana yang orang Penang??"
pemain Malaysia laahh
"salah."
abes sape?
"nani"
[?]
"sebab nama mak dia nini, bapak dia NANA..orang Penang dia ni..blablabla..(start merepek)"

dah..takpayah layan teka teki orang tua tu :p

** cerita di olah sedikit bagi menyedap kan jalan cerita di samping memudahkan anda untuk faham ;)

No comments:

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...