i apprEciatE u!!! ;)

Tuesday, September 6, 2011

budak demok!!

Reactions: 
suami saye berpuasa 6 semalam..baru je start semalam.
dia memang tiap-tiap tahun akan buat puasa 6..alhamdulillah...

so memandangkan kat rumah takde langsung stok untuk dimasak..so kitorang pun keluar la..mencari kedai makan.
plan asal nak makan kat Bangkok Tomyam tapi tutup lagi pulak.
pastu teruskan perjalanan ke kedai makan kesukaannya ----> kedai mamak T__T

dia makan nasi kandar..saya makan cucur udang (eceh...tetibe orang takpuasa pun joint makan..hehe)
pastu singgah atm bank yang di waktu itu ramai pulak yang beratur.
then, kami bergegas ke masjid berdekatan iaitu Masjid Bayan Baru.

elok je saya pakai telekung..dah azan Isyak..
kesian taksempat Maghrib.

abes je azan..terus saya sembahyang Isyak secara individu.
then qada' terus Maghrib..
elok je nak abes sembahyang Maghrib, dengar orang Qamat n semua berjemaah untuk Isyak.

disebabkan saya dah semayang sorang-soarng..saya pun lipatla telekung n ushar kat bawah (sebab tempat sembahyang perempuan sebelah atas) dan nampak suami berjemaah sama.

eceh..panjangnya mukadimah..

ok, straight to the point..masa nak keluar dari tempat sembahyang perempuan tu saya nampak ini:
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
isk!!geram tengok paha dia!!
*gambar adalah blur ekoran si demok ini tak reti untuk statik*

rilex je mak dia berjemaah tinggal si debab ini kat tepi?haha..dah la tanpa sebarang lapik walopun sebijik bantal..geram sesangat..rasa macam nak culik je.

dah la sporting gilos.baru agah sket je dah tergelak-gelak..suke benor dia gelak.
isk..takpenah lagi tengok baby sporting sambil berpaha besar!!
rasa macam nak geget jek!!

otw ke kereta saya kol mak bagitau pasal kewujudan budak *gemok* itu.
mak marah kate gemok..kene tukar *bertubuh* (ehem-ehem..baca betul-betul..bukan ber**tubuh ok..hikhikhik)

oklah..tu je nak cerita!!
bye.

2 comments:

Nens Collection said...

walaweh..mmg smgt..x larat nk dokong sbb tu mak die letak situ jek..hehe

s h e d O t said...

tau xpe..semangat waja betul baby ni kan..
sesuka hati je snap n publish sini..hikhikhik

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...