i apprEciatE u!!! ;)

Thursday, September 8, 2011

raya 2011

Reactions: 
1st time raya as a wife.

1st time gak raya aidilfitri bukan di samping keluarga terchenta..

ecewahhh...

macam jauh benor rumah mertua ngan keluarga sendirik.

tapi kenyataannya raya pertama saya tahun ini bukanla bersama keluarga saya. husband ajak beraya ngan family dia dulu
tahun depan dengan family saya
nak repeat and highlight la supaya tahun depan kalo lupa bley amek entry ni sebagai bukti..hehe

tahun depan (2012) raya pertama adalah untuk bersama family saya..

hehe..wallaaaaaaa

bukan nak kata family mertua tak best..tapi selama berpuluh tahun hidup asyik bersama family jekan..sekali tukar adalah agak sedih (lagi sekali---> poyo la kau..macam rumah mertua n family sendiri jauh nau..walhal 7km saje jaraknye..hehe)

ok la, memandangkan raya pertama bersama mertua..so gambar yang bakal disajikan pun bersama family husband lah.. (tak dapat nak berposing-posing time salam bersama keluarga Simpang 4!! uhuk..)

gambar adalah menggunakan kamera henpon husband sahaja.


ok, meh saya kenalkan sorang demi sorang

1) yang baju kaler hijau kelabu berkepiah putih ---> ayah mertua a.k.a pak Hassan..hehe
2)baju purple pink tudung hitam ---> mak mertua yang gojes ;)
3) baju melayu gold lengkap bersampin dan songkok hitam ---> ofkos my dearie husband!! 
4) baju hitam tudung kelabu ---> adik husband; Syuhada (dia pandai masak..ada sape nak jadi biras saye tak?hehe)
5)baju purple ngan kain pelikat tu ---> Hafiz, masih menuntut di Pusat Asasi UM
6)paling kecik, kurung&tudung purple --->adik bongsu; Diana..baru darjah5, my bestie kalo kat rumah Expo tu..hehe
7) kurung size XL gold merah---> dah dah..tak payah tanye sape tu :p

ok, di bawah adalah gambar bersama tersayang (auww..gedix!!)

bye!

2 comments:

Nens Collection said...

sweet...

s h e d O t said...

ape yg sweet?hehe..btw, tQvm sbb salu sudi singgah entry saye n drop comment..

saye salu bace blog nens..tp saye jenis susah nak drop comment..bace rajin comment maleh..hik3

suke tengok Ammar ;)

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...