i apprEciatE u!!! ;)

Wednesday, September 14, 2011

lambek bonar :p

Reactions: 
kalo korang rase korang la blogger terlambat update entry pasal raya 2011, saya pulak merupakan pengantin terlambat update pasal gambo kawen nyeeeeeeeee..
kesian.

tetibe terase macam pengantin lama walopun kami (saya dan encik asben) boleh dikatakan masih baru melangkah ke gerbang perkahwinan.
baru je lagi.
03/06/11 nikah
04/06/11 majlis di rumah saya
05/06/11 majlis menyambut sebelah lelaki
ekkk??? baru lagi ke?
hahha!

bila mengenangkan yang dalam perut ni pun dah berusia 3 bulan.
lagi plak kat rumah saya sekarang dah ada pengantin yang betul-betul baru (amcik:11/9/11)
terus rase macam 
OWH OK, FINE!!SAYA PENGANTIN LAMA!
sentap mak!!

nah, layankan jela gambar-gambar ni
(kalo rase nak tengok la..huhu)
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!

♥ pink 
nikah : 03/06/11
♥ kids 
pemeriah majlis : 04/06/11
♥ merah hitam
resepsi : 04/06/11

♥ blue brown 
resepsi : 05/06/11

 ok, gambo kawen amcik takde dalam tangan saya..kalo ada haruslah di update..sabau yeee

p/s: my kakak ipor is younger than me..beza 2tahun..malu ahkak nak panggil dia AKAK!!hikhikhik

2 comments:

Nens Collection said...

cantek..buat ler satu2..nk tgk dekat2..hehe

s h e d O t said...

hehe..malu leerrr..miauwwww

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...