i apprEciatE u!!! ;)

Monday, September 19, 2011

ngade-ngade nak baju kapel lagi :P

Reactions: 
dulu-dulu mase berchenta..saya ada baju kapel (lorat kan..hahaha)

ok, td mase duk google-google seluar untuk pompuan peknen (sebab hanya tinggal 1jeans je yang masih selesa dipakai-dalam erti kata lain--> GEMOK!!)..saya terjumpa benda lain plak

oit!!saya sukaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!
camne nak bagi taksuka eh? *takmau membazir*
design nila baju kapel saya dulu..ada kat entry ini

ok, nak cerita sket..last week 15/9/2011 saye gi buat checkup (baru nak pi buat buku merah)
baby dah 13cm, due 24-26/3/2012
alhamdulillah..moga semua sihat
nak tergelaknya masa nak timbang berat (masa tu yang buat test kat i adalah student, saje nak buat praktikal kot..sekumpulan chineese)
mamat sorang ni ditugaskan amek berat dan tinggi saya
dan result:
berat --> 64kg (saya pun terkejut)
tinggi --> 168cm
after that, they briefed me about diet during pregnancy
bla bla bla..
then boleh pulak mamat tu ajak kengkawan dia bawak saya timbang berat semula sebab dia kata dia salah amek result..
saya pun naik jela penimbang..n result still the same laaa
kehkehkeh
rupenye mamat tu takpercaya dengan keBERATan itu..dia kate nampak saya macam kecik jee..tapi berat, so dia musykil..hikhikhik
"ahkak ini tinggi dik nooonnn..naik berat pun body tak efek sangat"

ok. sekian.

3 comments:

Nens Collection said...

jaga makan ye..nnt abes perut merekah nnt..mcm saya..ahakkss

Anonymous said...

due 24-26/3/2011...aikk mcmna leh patah blk tarikh due ni?

s h e d O t said...

haha..backdated plak..ok2..tukar..

nens:baru pasan komen awak..perut merekah..ok, noted ;)

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...