i apprEciatE u!!! ;)

Wednesday, October 12, 2011

kedai makan ala bunian

Reactions: 
maafkan tajuk entri ini.
sebenanye saya adalah terlupa nama kedai makan tu..tapi lokasi tau sangat..
berhadapan dengan Restoran Pak Husin Tomyam
kiranya korang kena lintas jalan untuk sampai ke Restoran berkenaan.
dekat Sungai Ara la..

saje letak ala bunian sebab dekorasi dia ala-ala kampung..dengan pokok-pokok pun bayak di tanam sekeliling macam kita dah bukan kat tepi jalan Sungai Ara..hehe
overrr kannnn???
meja makan pun dorang lapik guna kain batik..pastu buat pondok setiap meja
ada plak mini air terjun tepi-tepi meja
pastu lampu macam lampu minyak tanah tapi guna bal lampu gak laaa
syoksyoksyok

makan adalah best dan cepat gakla dorang masak..so tak rasa merungut nak tunggu lelama kan..
kami order sempoi jek..takde amek ikan 3rasa bla bla bla pon..
saya order kuewtiaw bandung + sirap bandung (eh, apehal plak dua-dua bandung ni? *baru perasan*)
suami plak nasi goreng ikan masin + limau asam boi

menu kami..simple jek sebab lunch dah mkn quarter pounder (again)

saya a.k.a. GEMOKSS

encik suamikuu disamping view restoran cantik berkenaan

layan ajelah eh .. haha
malamnya saya kena puasa dari 10malam sebab esoknya (hari ni 12/10/2011) kena checkup minum air gula tu..eyakssssss..loya tekak i bila ingat balik tau  =_=

ohye, semalam (sama date ngan gambar di atas; 11/10/11) saya pergi checkup kat GH sebab cyst..mujur dah ok, dah hilang dah cyst tu (nyah kau dari sini wahai cyst)
kami sesat-sesat manja masa nak sampai ke GH tu...kecohla Penang ni..semua nya nak buat 1way..*padahal ko yang failed jalan :p*
 ok lah..bye.

1 comment:

Nens Collection said...

dh nmpak perot die..comel2..hehe

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

1-6bulan (3) :: sharing is caring :: (186) aiskrim (1) aktiviti laki bini (29) along n ilham (12) anak (35) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (5) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) berangans (1) birthday (5) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (16) carrier (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (10) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (3) impian (3) ISLAM agamaku. (13) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) just for FUN (19) kawan (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (24) keluargaku (51) kenduri kendara (12) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (1) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (4) nurulJANNAHalisya (11) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (13) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) semangat (3) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (22) tak suke. (4) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) theNuruls (3) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (152)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...