i apprEciatE u!!! ;)

Friday, January 20, 2012

mama yang rajin!!

Reactions: 
opss..
mama yang dimaksudkan di sini bukanlah saya..
saya tidak akan menggunakan gelaran "mama" untuk anak-anak (ecewah..baru nak masuk satu dah anak-anak :p) saya nanti..
almaklum, kakak@kakngah saya dah pun mengglemerkan MAMA tersebut..

ok, lately mama rajin hantar mms (mostly gambar e-am@nit@adik@ilham)
termasuklah gambar untuk entry sebelum ni..yg gambar ilham basuh seluar dia tu..mama lah yang kasik
termasuk edit okhey..betapa gigihnye kakakku..hehe

ni yang da latest dia kasik gambar dengan caption,
couple poyos
ingatkan sapela kan...rupanya dia edit gambar i uuu!!!
poyo dia kate?ceh!!
okla..share terus la gambar
malas nak type-type dah
kami yang poyos???hiks
ni gambar masa cuti krismas aritu..dorang turun penang..so i treat them dinner kat pantai seagate tuu
model tak berbayor mama..hiks
oklah..saya adalah di tahap MALAS sekarang..
tak koser nak hapdet salu dah blog..no mood (kalo dapat galaxy tab ke..ipad2 ke..harus berkobar-kobar..hahaha)

sejak auditor datang, sampai dorang dah balik..saya still malas ok..
pastu plak cpu opis rosak..pakai orang lain punye dulu jap skang ni (sokmo rosak..ganas sangat ke haku??)
then skang plak mood saya pagi-pagi adalah lesu..asek tak larat..taktaula pasaipa
sensitip melampau.
entahapahapa.

pastu nak gitau ape lagi eh?
haaa..aritu oleh sebab kelesuan diri (ke careless??) saya terkena air panas..
slamber je jirus tangan ngan air panas..cool kan aii?
pastu lutut start sakit balik (aritu dah ok sket sebab mak bidan urutkan)
sakit giler hokey..tahap nak bangun dari duduk susah..nak solat pun susah
macam orang tua (=______+)

eh, tadi cakap malas nak type..sekali ko buat list aduan rakyat pasaipa?kahkah
ok, dah..bubuy

p/s: saya dah scan..n doktor tu (pakar) scan dia kate GIRL..waaa...sangat pelik rasa
sebab ramai predict my baby adalah BOY tau
tapi takut gak nak pecaya (walopun doc tu siap cakap dia offer money back guaranteed)
baby skang agak brutal..sesuka hati nak gerak sana sini (tapi ai like!!hehe)
sesuka nak summer sault..takpe nak..mak rela..hiks
nama pun dah dipilih..encik asben dah standby nama laki pompuan siap-siap
tapi saya suke kak filla cerita pasai amaani (ok, ini takde kena mengena..haha)

No comments:

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...