i apprEciatE u!!! ;)

Wednesday, February 1, 2012

di tika ini

Reactions: 
tajuk tak bleh blah!!

dah lama tak update blog..macam dah tak reti plak rasa (hakhaktuih :p)
saya tak sihat..dari minggu lepas lagi (after CNY)
rabu n kames lepas saya MC (itupun nak citer)
tapi sampai sekarang sebenarnye saya masih belum sihat
batuk n selsema masih dasat
suara masih rock =_______=
malam salu muntah-muntah (erk??mcm baru peknen plak :p)
tapi saya datang gak kerja sebab saya pekerja contoh

okla..taknak merepek
saya sekarang tengah addict ngan ilham (my youngest nephew so far)
hari-hari asek rindu dia (tapi mesti dia tak rindu saya langsung)
mungkin sebab mama rajin update pasal dia
dan dia pun manusia termuda dalam keluarga kami..haruslah keletah dia yang menjadi bualan

budak notty yang menjadi igauan..
suke sangat buat macam-macam mimik muka kalau orang nak snap pic dia

  • budak ni terer main henpon ok..lebih-lebih lagi touchscreen..dia boleh main walo pertama kali pegang (mokde dia pun terhegeh-hegeh)
  • dia high tech! terer repair bb (sebab bb umi dia, dia yang repair ok..walhal umi dah gi blackberry centre, dan orang tu cakap better beli baru jek sebab kos repair mahal..dalam rm1k lebih hokey) hiks
  • juga terer main laptop..dan dia takmoh guna mouse..prefer yang sentuh ngan jari tu..sangat comel tengok jari-jari kecik tu tekan-tekan tempat tu(taktau nama)..mokde kalah lagi
  • disebabkan rasa bertanggungjawab terhadap anak-anak yang dah high tech gayanya..umi belikan henpon untuk anak dia (kongsi jela) touchscreen hokey..yang ada android..sebab anak dia gila game
  • habit baru..suka hafal lagu..segala lagu..tambah-tambah lagu ultraman..version kelantan pun dia hafal +_________+
  • saya paling suka dia nyanyi lagu hafiz tu..ape entah tajuknyee..SABAR kot..siap request mama suh rekod n send to me thru fon okhey..hiks..n tiap-tiap pagi saya akan dengar..malam pun..hehe

video
mama..i belek-belek henpon kan..i nampak video ni..macam kat umah maksu je kan?rasanya cuti CNY hari tu laa..n rasanya along yang amek video ni..hiks
[sory..video senget..tak reti n malas nak reti untuk betulkan]

ohye..kalo korang perasan..i dah tukar gambar profile blog ni
gmbar ni curik dari fb asben
gambar kitorang photoshoot masa 31 minggu (juga cuti CNY hari tu)..pun kat lake garden
saya adalah malas nak upload gambar-gambar tersebut
kalo korang berminat..jengahla ke blog asben saya (ecewah ada blog gak..hehe)
blog dia still under WIP
so kompem akan mekap-mekap lagi blog tu..
ohye, dia ada buat bisnes part time amek-amek gambo orang..
MURAH SAJE!!
deal lah ngan dia..ataupun saya ;)
ni no fon dia
0125093039
atau emel je ahkak! nalsweet@ymail.com

No comments:

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...