i apprEciatE u!!! ;)

Friday, June 29, 2012

baju MURAH!

Reactions: 

mari-mari ushar BAJU_BAJU MURAH!

dari koleksi peribadi.

sangat MURAH!

dijamin SELESA dan PUAS HATI!

kain yang berkualiti lagi MENYELESAKAN! sesuai buat si manja anda [auww..manja u!!]

berminat?

sila kunjungi gudang TESCO berhampiran anda.
hehe

saje nak show off baju Qisya yang murah lagi menjimatkan.
lagi pulak design n kaler n corak gambar dia menawan hati ini.
pheww!!

sereyes saye puas hati.
n salu gi Tesco mesti saya rembat gak satu untuk si manja si jantung hati kalbuku itu.
yela, dah nama pun murah (baju baby/budak sangat mahal okhey!)
buat salin-salin di rumah.
baju pun fabrik tak panas..sesuai sangat lah.
im the type that STINGY when shopping for unnecessary things.
a BIG NO to baju-puluh-puluh-ringgit-semata-mata-untuk-bagi-anak-duduk-rumah-tido-dalam-buai-dan-muntah-susu-sampai-lencun-baju!
come on! baby will grow up quickly dear ;)

harga baju ni baru RM6 sehelai.
corak cantik-cantik.
cutting pun lawa.
fabrik takpanas.
anak pun selesa.
poket makbapak pun tak rabak.
[fine..this is not paid advertorial!]

saje je nak kongsi-kongsi.
bagi korang pun teruja nak beli baju-baju ni.
kahkah.

jom kita ushar tengok lagi sekali.



see? tidakkah begitu berbaloi dengan RM6??

ada gambar gegirl comey..ada bonga-bonga..ada skuter cute!! auuwwww...i like!

banyak pilihan corak dan banyak size. [again..this is not paid advertorial]
untuk Qisya saya beli size 2T..ada gak yang 1T..tapi mostly 2T la sebab tak jauh beza pun.
ada gak yang RM10 punya..pun lagila cantik..but for me, like i said before, buatpe nak perabih duit ke situ..hiks!
tapi ada gak yang mahal..yang sampai RM25 for a shirt..baik i shopping kat Anakku..lagi best! huhu

atas: koleksi baju RM6 yang makpak Qisya belikan.
bawah: mama dia belikan yang additional 2shirts tu. yang mama beli RM10 kalau taksalah. tapi Tesco gak!

ok, jom lihat anak saya dengan baju murahnya..hehe

lihatlah kegembiraan anakku..haha

dengan baju corak gegirl ;)



ini baju RM10..yang mama kasi..tengoklah, takpayah seluar dah bila pakai baju itu...pfft!!

ohye, hari hantar Qisya kat nursery haritu (1st day) ada budak lain pakai baju yang sama macam baju kuning macam gambar Qisya tengah gembira kat atas tu..means, ramai penggemar gakla baju tu..hehe..dan budak itu sangat comel. bagai mahu cubit-cubit je rasa.

last but not least..saya tutup entry ngan muka budak pujaan hati, jantung dan limpa saya. Nurul Qisya Damia!





kesian saya ibu asyik belikan baju murah je >________________<

No comments:

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...