i apprEciatE u!!! ;)

Tuesday, June 26, 2012

model LAMPIN-PAKAI-BUANG

Reactions: 

ye..Qisya dah jadi model untuk LAMPIN-PAKAI-BUANG







see?
saya tak tipu pun tau..


hehe..
merapu sajork. 

ini papa dia, takde kerja masa tengah duk tunggu ibu cari barang kat Tesco, dia pun snap-snap gambo anak.
dengan harapan anaknya dapat jadi model Huggies..haha..merepek..pfftt!

btw, Qisya memang pakai Huggies..
tapi sebelum ni Pureen..
sebelum tu Drypers..
kahkah.
nampak sangat ibu main beli jek (ikut harga semasa..kihkih)
Qisya pun ok..takde masalah..so mari kita berbelanja secara berhemah!

eh, semalam nampak ada iklan kat Kompleks Bukit Jambul, brand baru lampin-pakai-buang.
tak ingat nama apa..tapi rasanya Crypers.
nampak sangat tiru Drypers..sejibik logo and packing.
yukyuk..kang kena saman kang..hehe



jom layan gambo lain plak.
ekceli, pics taken on 23/6 lepas..
sesaje bawak ashu Qisya makan kfc.
celeb besday dia la konon..
sebab last week besday dia..
dia siap sms lagi kat abng dia last week..
"ingat tak esok harijadi adik?"
haha..cute!

Qisya di KFC..sebenar bagi Qisya pakai baju lain..tapi dia pi ber-ber b4 keluar rumah..so tukar jela






the Birthday Girl! hepi 12th birthday dear ;)


budak teringin KFC..hiks!









eh.eh..model stroller juga rupenya anakku ini! hehe
















































No comments:

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...