i apprEciatE u!!! ;)

Wednesday, June 20, 2012

oh my QISYA!!!

Reactions: 
minggu depan opah ada appointment kat GH..
minggu lagi depan pun..
means xdak orang nak jaga Qisya dah..
so, kami (laki bini) patut cari baby sitter untuk anak kami itu..
tapi, yang ada cumalah baby sitter yang memang nak cari duit..yang dah mengasuh dua-tiga orang baby, yakin sangat dapat jaga another baby..
konpiden jek dapat jaga Qisya..ai pun naik sesak napas (hover) handle dia sorang-sorang w/o any helps.
anak saya kuat menyusu (boleh ke dorang layan setiap kali dia nangis mahu susu?)
anak saya kuat nangis (dia tak suka mandi..tapi kadangkadang dia syok je mandi..kena pandai tackle dia..perut dia kenyang, hati dia senang, dia akan ok punya)
anak saya dah kenal orang (aritu gi Giant, ada orang nak dukung, baru dukung sat, dia punya nangis macam kena cubit jek (ke betul budak tu cubit?hakhak)..kawan saya nak dukung pun sama..sian hang Maiey..)
anak saya kuat berak (betul..tak tipu)
ini gambar malam tadi..dia teman mak dia gi klinik..mood dia ok sebab habis sebotol susu masa tunggu turn tu..tapi dia hantam berak sampai abes baju seluar n barut..haha
anak saya akan meragam kalau tak tidur kat dalam buai..ngada-ngada :p
semalam papa dia ada carikan nursery..dah jumpa..area USM..so transportation should be no prob, tapi saya risau..almaklum nursery kan ramai baby..kang sorang demam, berjangkit-jangkit plak..nauzubillahhiminzalik +____________________+
anak saya tak suka makan ubat (betul..ini kenyataan..dia akan terus meronta-ronta sampai tahap tersedak..phewww..i takuttt!!)


anak saya suka tweety (ok, ini takde kena mengena)

tapi, anak saya suka jadi model..dia suka tolong mak dia meniaga..kehkeh

bunga-bunga untuk hairband

sape nak tempah? jangan malu-malu: nalsweet@ymail.com

ok, kesimpulan..anak takde pape..mak yg hover risau..kahkah

No comments:

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Labels

:: sharing is caring :: (188) ~ hoBi aku ~ (6) ~ wedding ~ (1) ♥my new journey♥ (155) 1-6bulan (3) aiskrim (1) aktiviti laki bini (30) aktiviti sekeluarga (2) along n ilham (12) anak (37) aqiqah (4) artis (3) atuk (1) audit team yg best (3) baby (6) baby carrier (1) baju raya (2) bandung (3) bbcreamsqb (1) berangans (1) birthday (6) bisnesadikberadik (2) budak (5) business is business (17) carrier (1) cleansersqb (1) comel (3) contest (1) crochet (7) crosstich (1) cuti-cuti (14) dapur elektrik (1) dinner (1) DIY (2) doa (2) dryer machine (1) electrolux (2) emo xtentu pasal (#_#) (20) encik suami (11) ho (1) how i wish i can get this ^_^ (9) ibu-anak (5) impian (4) ISLAM agamaku. (14) jahit menjahit (5) Jai's family vacation (1) jaikitofamily (2) jaikitoteam (2) just for FUN (19) kawan (1) kayuh itik (1) kediaman (1) kelakar (2) keluargaFAIZAL (26) keluargaku (52) kenduri kendara (12) kereta idaman (1) kerja (2) kesihatan anak (6) Lazada (1) lebiu anak-anak (3) lelong (1) lenovo (1) makan (16) mamayangbuat (2) manik (6) masak (9) masksqb (1) me (6) melaka (2) membebel (3) merepek meraban ;) (80) mimpi (2) muka (2) niece (1) nile (1) nuffnang (5) nurulJANNAHalisya (12) nurulKHAYRAsafiyyah (1) nurulQISYAdamia (67) online (2) opah (1) opishh (3) padang besar (3) parenthood (24) pelik (1) pengalaman (1) peraduan (2) photoshoot (3) pregnancy journey (14) ralat (3) ramadhan (1) raya (4) recommended! (2) resepi (2) resepi mereka (3) rezeki (1) risau (2) rumah (2) sakit (3) samsung (1) saya jual (1) semangat (3) seqybeauty (1) sesaje (80) shopping (21) SimaFairulWedding (2) skincaresqb (1) sqb (1) Stroller (1) susu (1) sweet cherry (1) syukur (25) tak suke. (4) taman tasik taiping (1) teka teki (1) teladan dan pedoman (32) teratakfaizalhasidah (2) teratakFS (1) teringin (1) theNuruls (5) tidur (2) TIPS (4) TOUCHing (4) tragedi (6) tudung (16) tutorial (1) tutorial handphone (1) tutorial printscreen (1) twins stroller (1) VCOA (4) wahai hati (1) wishes (3) zalora (2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...